Kere so kej te manjše napake k ti jih spregledajo? Avto ti lahku crkne&stuff....
  Kere so kej te manjše napake k ti jih spregledajo? Avto ti lahku crkne&stuff.... Pomoje moraš met full veliko srečo, da res ne narediš nobene napake. Drugač pa pomoje oni ne gledajo na večje - manjše napake, ampak te kar takoj vržejo. Slišala sem že od dostih kolegic kakšne napake so mele, pa se tut meni ni zdelo nič pomembnega, ampak so letele. Je pa seveda veliko odvisno tudi od ocenjevalca.
 Pomoje moraš met full veliko srečo, da res ne narediš nobene napake. Drugač pa pomoje oni ne gledajo na večje - manjše napake, ampak te kar takoj vržejo. Slišala sem že od dostih kolegic kakšne napake so mele, pa se tut meni ni zdelo nič pomembnega, ampak so letele. Je pa seveda veliko odvisno tudi od ocenjevalca. 
 če slučajno kdaj pozabiš pogledat v ogledalo, ne bodo težili, ampak je spet odvisno kje pozabiš... pa kokr jst vem, če ti crkne avto enkrt te ne vržejo, če ne pa mislim, da ja... je pa imela ena sošolka kar nekaj napak pa je naredila, pa tudi sama nisem šla brez napak skozi...
 če slučajno kdaj pozabiš pogledat v ogledalo, ne bodo težili, ampak je spet odvisno kje pozabiš... pa kokr jst vem, če ti crkne avto enkrt te ne vržejo, če ne pa mislim, da ja... je pa imela ena sošolka kar nekaj napak pa je naredila, pa tudi sama nisem šla brez napak skozi...
*hox* napisal/-a:^^ Če ti avto crkne takoj letiš.Pomoje moraš met full veliko srečo, da res ne narediš nobene napake. Drugač pa pomoje oni ne gledajo na večje - manjše napake, ampak te kar takoj vržejo. Slišala sem že od dostih kolegic kakšne napake so mele, pa se tut meni ni zdelo nič pomembnega, ampak so letele. Je pa seveda veliko odvisno tudi od ocenjevalca.
Drugače pa... Dobr vozi in upam, da boš naredila!

Jochie napisal/-a:saj je prav, da padeš izpit, če ti avto crkne! takšen človek ni sposoben samostojne vožnje. speljevanje je osnovna zadeva pri vožnji avtomobila, če ne spelješ, ne moreš voziti...
 OOOOOOOO joj joj joj, tole me je pa podražl zdele...
 OOOOOOOO joj joj joj, tole me je pa podražl zdele... ).
 ). 

men je tud enkrat avto crknu pa ne zarad tega k ne bi znala vozt al pa kej ampak preprosto zaradi tega ker sm bila ful živcna, un iz komisije je biu pa tud tak da me je se bl zivcno delu..čist mrk, neprijazen...
  men je tud enkrat avto crknu pa ne zarad tega k ne bi znala vozt al pa kej ampak preprosto zaradi tega ker sm bila ful živcna, un iz komisije je biu pa tud tak da me je se bl zivcno delu..čist mrk, neprijazen...  kako nj človeka pol ne bo strah? in valda da pol nardi kako napako, pa pač malo hitreje nogo odmaknes pa smo tam...
 kako nj človeka pol ne bo strah? in valda da pol nardi kako napako, pa pač malo hitreje nogo odmaknes pa smo tam... 
aymee napisal/-a: kako nj človeka pol ne bo strah? in valda da pol nardi kako napako, pa pač malo hitreje nogo odmaknes pa smo tam...

*hox* napisal/-a:^^ Poznam dve ki sta padli zaradi tega ker jima je crknu avto. Prvi je crknu že takoj na parkirišču, pa je reku samo adijo, drugi pa pri speljevanju v klanc, tko da ne rabte tuki pisat da nej ne poslušam svojih prjatlc. Res je da nisem bla zravn, ampak tok jim pa že verjamem kar povejo. Očitno ste ve vse mele dobre ocenjevalce, ki so spregledal kakšno napakico, niso pa vsi tok prijazni.
Punkie_ ... Nisem opredelila manjših in večjih napak, in nevem zakaj pišeš da se mrtvi kot mogoče men in mojim kolegicam zdi majhna napaka, ker ga nisem niti 1x omenila. Wtf?
 in tudi relativno je, kaj so manjše napake ... za nekoga drugega so lahko usodne. sploh pa kot je razvidno iz tvojga posta, sama še nisi delala izpita, zato ne morš lih objektivno komentirat kako je..
 in tudi relativno je, kaj so manjše napake ... za nekoga drugega so lahko usodne. sploh pa kot je razvidno iz tvojga posta, sama še nisi delala izpita, zato ne morš lih objektivno komentirat kako je..