^^Jaz sem si jih tud v Pitarellu kupla, dala sem pa 55 evrov. Drugače pa mam tak vse pete tak visoke, tak da mi ni problem hodit v njih. So mi pa ful fajn mehki (usnje) pa udobni.
Bog jz mam pa podedovane tolk lopatasta stopala da nikol nič gor ne spravim Tk da ve gdo za kšne mau raztegljive/fajn nastavljive natikače? mam ene dvojne sam mi že presedajo.. patik pa tud nebi več nosila
a si je kera kupla kkšne čevlje s petkam v bershki/stradivariusu... zanima me kvaliteta.. ker ponavad res kr ne kupujem v trgovinah z oblekam čevlje.. pa sploh ne vem zakaj.. dons mi jih je blo pa ene par tok všeč..pa me zanima, če ma kera izkušnje, da nam dala 50€za brezveze...
choco.cat napisal/-a:Jaz pa iščem nekaj takega (model, ne vzorec ): Kje jih naj kupim? Meli so jih v Zari, ampak jih je sfalilo (vsaj moje številke ni blo več ) To so take "športne balerinke", nočem klasičnih balerink, te majo spredaj gumo (belo).
no js sm takle modelčk vidla lih učer u massu v kr. čeprou se mi zdi da nbeni niso bli u takm uzorcu ampk so bli pomoje enobarvini pol pa gor kšna rožca se mi zdi
jst sm jih dons vidla v dorothy perkins- s češnjam
Lušni ja, veliko bolj kot crocsi. čeprov ko sm jih zadledala sm dobila asociacijo na godzilo Slikica kjer so fotkani z vrha spominja na obris dinozavrove noge