wantyka napisal/-a:najprej bi dala vezat.... tolk da se vsaj neki nabere od obresti potem bi pa kupila stanovanje ki bi ga oddajala:)
so letne obresti vezanega denarja višje kot je letna najemnina za stanovanje??? bi dobila 5000€ obresti na 75.000€ vezanega denarja? Meni se zdi, da težko (sicer nimam informacij, le ugibam...)
wantyka napisal/-a:najprej bi dala vezat.... tolk da se vsaj neki nabere od obresti potem bi pa kupila stanovanje ki bi ga oddajala:)
so letne obresti vezanega denarja višje kot je letna najemnina za stanovanje??? bi dobila 5000€ obresti na 75.000€ vezanega denarja? Meni se zdi, da težko (sicer nimam informacij, le ugibam...)
ne vem, bi mogla še preračunat, ampak definitivno bi ta denar najprej fejst namnožila:)
Angel girl napisal/-a:Kupila bi si avto, ostalo bi vložila v gradnjo hiše, zemljo že imamo
ja, se kar strinjam ... ali pa v kako stanovanje ... ampak s tem zneskom v LJ še garsonjere ne dobiš ... žal tako, da edino v hišo, ker imam tudi jaz že parcelo
Jst mislim, da bi najprej šla nekam na eno potovanje kamor si že celo življenje želim. Ja bajt mi Ostalo bi pa tut jst vrjetno vložila v kkšno nepremičnino ... Čeprou se bojim, da bi me premaml in bi trem men zlo dragim osebam rajš podarila neki, kar vem da si vsi že celo življenje želijo.
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
potovanjeee... si odprla še en poseben račun, ki bi bil namenjem izključno samo zapravljanju, ostalo (torej veliko veliko) bi pa zapečatla in čakala na težke čase...
hmm.. odplačala bi vse kredite, ki so se zgrnili nad očeta pa mami bi avto odplačala .. in če bi kaj ostalo, bi kupila bratu avto .. pa meni in Tadejčiki bi plačala potovanje v London .. (al pa Avstralijo)
Mami bi neki pomagala pri kreditu, pa pr seb nardila mal obnove v flatu - kopalnica.
Potem bi sla na eno ornk potovanje in pocitnce, ne da bi se sekirala kako bom plačala položnice če kkšn dan ne bom delala, ostalo bi dala vezat oz. naložila in kasnej razmislila kaj bi še lahko s tem denarjem nardila.