Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lev_inja »

Jaz imam tudi par senčil in sem kar zadovljna z njimi.Za tako nizko ceno se jih splača kupiti.Sem si pa enkrat kupila od te znamke maskaro, ampak mi je dražila oči.Glossi v tubici so tudi full dobri in še lepo dišijo.
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ok. lj

Neprebrana objava Napisal/-a latinochiqui »

Jst sm si predkratkim kupila bronzer od essence.. in je ful dober!! Ful lepo polt nardi in lep lesk.. sam ne potemni ful obraza, kar je pa vsaj zame tud uredu..
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

men p ta essence aceton ful ne disi:S ..kirga pa mate? js mam roza kao kirsche vonj
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

mene zanima kok stanejo te bronzing kroglice? vidla sm jih sam enrat od zdje pa sm velikrat v mullerju..vrjetn se tok hitr izropajo :D
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

Kupla sm si dons eno kremo za roke z jogurtom pa je neki čez 1€ :) Lpo dišiii mmmmm :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

chiqqa..amm kroglice stanejo tam okrog 3eure.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

samm?? ja hudo, nč čudnga da zmanjkujejo tok hitr
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

cReAmY napisal/-a:men p ta essence aceton ful ne disi:S ..kirga pa mate? js mam roza kao kirsche vonj

modre barve...kokos...mmmm :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

Jaz se nisem nikol pudrala, ker mi noven puder ni bil prav.. Od vseh sem dobila flekasto kožo. :S Pol pa sem si 1x za maturanski ples kupila od Essence puder (v prahu in v kamnu) in sem res ful ful ful zadovolna. Sedaj grem ven ob 21.00 in ko pridem domov ob 04.00 sem še vedno kot iz škatlice (glede make up-a) Tak da res, vsaka čast essence pudrom. Kmalu hitim spet po novega.. In valda nabavim še 1000 nepotrebnih stvari zraven :roll: :oops:
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

meni tudi ta puder od essenca ful paše - edini ki mi ne naredi mozoljev, prav čundno! za tako smešno ceno mislim... :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

men pa te bronzing kroglce sploh nč ne ptoemnijo al pa da bi bornzirale..sam bleščice mi dajo..hmmm
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

danes grem v Ljubljano - upam da ne pridem spet na prazne police od essence...in kadar pridem jaz tja, je zmerja 5 bab okoli stalaže :roll: res noro, potem se pa tam gužvamo...pa ful mi gre na živce, ker kar odpirajo tiste lake za nohte in si kar lakirajo nohte... :( ne res mi ni to všeč, pol pa eden kupi že rabljeno...ma če bi bilo od chanela si ne bi upale niti taknit ker so cifre za past dol v primerjavi z essence...
samo če mi bo počil film bom res šla potrgovko drugič, ko bom spet videla da je jemljejo testerjev, temveč kar jim pride pod roke... groza :roll:
xs_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xs_girl »

jaz sem zadnjič hotla kupit eno "labello" v obliki šminke in so bile vse načete oz. vse že sprobane :? ne hvala :roll:
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

jaz pa nikoli nea nobene kozmetike v trgovini sprobavam(testerje)...ker mam itak full občutljivo kožo...in če si je kdo pred mano že kaj pocal s tistim pol jaz kaj fašem...sprobam samo,če imam jaz možnost da odprem tester...hehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

ja, samo dosti punc - in starejših žensk!! odpira kar vse po vrsti pri essence....magari, da bi samo testerje... :roll:
Odgovori