Essence
-
- Sramežljivka
- Kraj: ok. lj
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
Jaz se nisem nikol pudrala, ker mi noven puder ni bil prav.. Od vseh sem dobila flekasto kožo. :S Pol pa sem si 1x za maturanski ples kupila od Essence puder (v prahu in v kamnu) in sem res ful ful ful zadovolna. Sedaj grem ven ob 21.00 in ko pridem domov ob 04.00 sem še vedno kot iz škatlice (glede make up-a) Tak da res, vsaka čast essence pudrom. Kmalu hitim spet po novega.. In valda nabavim še 1000 nepotrebnih stvari zraven

danes grem v Ljubljano - upam da ne pridem spet na prazne police od essence...in kadar pridem jaz tja, je zmerja 5 bab okoli stalaže
res noro, potem se pa tam gužvamo...pa ful mi gre na živce, ker kar odpirajo tiste lake za nohte in si kar lakirajo nohte...
ne res mi ni to všeč, pol pa eden kupi že rabljeno...ma če bi bilo od chanela si ne bi upale niti taknit ker so cifre za past dol v primerjavi z essence...
samo če mi bo počil film bom res šla potrgovko drugič, ko bom spet videla da je jemljejo testerjev, temveč kar jim pride pod roke... groza

samo če mi bo počil film bom res šla potrgovko drugič, ko bom spet videla da je jemljejo testerjev, temveč kar jim pride pod roke... groza

-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz pa nikoli nea nobene kozmetike v trgovini sprobavam(testerje)...ker mam itak full občutljivo kožo...in če si je kdo pred mano že kaj pocal s tistim pol jaz kaj fašem...sprobam samo,če imam jaz možnost da odprem tester...hehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!