punchka, ti ne priporočam preveč dolgega ponavljanja v noč, ker boš lahko jutri utrujena in ne boš napisala eseja kot bi ga lahko. malo še ponovi, na tej strani(sicer šele prejle, jao) sem našla super obnove itd...
Upam, da vam bojo kaj v pomoč; http://slovarca.net
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself. A. J. Heschel
Aaaa to je pa ena prfoksa iz naše šole nardila pa sm šele dons odkrila nažalost. In men je kr dost pomagal pr razumevanju. Drugač pa res ne it preveč pozn spat, ker jutr sploh ne boš mogla razmišljat. Js mam tut slabo vest pa bom šla kr kmal spat da bom lepo spočita in bom lah trezno razmišljala.
zanimiu da use hočmo prbližno enake naslove [odnosi...] nočmo pa dreka,kiča,zgodovine...huh..upam da so ns uslišal velik sreče in znanja jutr usm nam :D:D!! pa čim manj živčnosti!!
Nevem čist točnega naslova, sam pisati si pa mogel o povezavi med poklicnim in zasebnim življenjem. Res je, da se ni dal kj velik razmišljat, ampak si mogle obe knjigi kr dobro poznt. je bil kr težek esej, sem pa vseeno vesela da ni bilo kiča/dreka/zgodovine and so on.
men ni biu ušeč naslov..kr dost je blo za razmišlat se mi zdi...sam se je dal razpisat..ampak se mi zdi da sm ponekod mal zašla..no ja..bomo vidl..bolš da sm kej preveč napisala kot pa premal hvala bogu da ni blo dreka,kiča....!
In Love Girl napisal/-a:Nevem čist točnega naslova, sam pisati si pa mogel o povezavi med poklicnim in zasebnim življenjem. Res je, da se ni dal kj velik razmišljat, ampak si mogle obe knjigi kr dobro poznt. je bil kr težek esej, sem pa vseeno vesela da ni bilo kiča/dreka/zgodovine and so on.
jaz bi pa raje mela kič pa drek, ker sem jih bila nadrkana do amena. tako bi bilo pa vseen, če se ne bi sploh nič učila. jap, šlo mi je slabo
barby* napisal/-a:punchka, ti ne priporočam preveč dolgega ponavljanja v noč, ker boš lahko jutri utrujena in ne boš napisala eseja kot bi ga lahko.
nisem imela v mislih učenja, samo to da ne bi mogla spat zarad živcev sem imela kar prav
Za razlagalnega je bil res mau glup naslov pa navodila... Čeprav sem do zdej vedno pisala razlagalnega, ker mi je še vsak naslov ležal, sem dans izbrala interpretativnega. Se mi je zdel lahek
No, pa je končno za mano. Naslov ni bil kj blazno dober, tut težek ni bil tok. Neki vem, da sem zafrknila, ker se nisem mogla spomnt, ostalo je pa kr šlo. Se je dal kr use povezat, tko de ni blo take panike. Bla je seveda 5 minut preden smo začel, cela živčna razvalina sm bla. Mogoče sm se celo mal preveč razpisala. A kira slučajno ve, če po tanovem odbijajo pike za preveč besed? Nam je prfoksa sicer rekla, da ne več, ampak nisem čist prepričana. Upam, da jih ne.
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
freaky napisal/-a:. A kira slučajno ve, če po tanovem odbijajo pike za preveč besed? Nam je prfoksa sicer rekla, da ne več, ampak nisem čist prepričana. Upam, da jih ne.
baje je dovoljeno 10% odstopanja(70 besed v našem primeru), za več pa se pike odštevajo...mislim da je tak...