Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
jaz slik še nebom pospravla ker mi preveč pomeni da bi kr z danes na jutri slike pospravla
ko bom pripravlena jih bom zaenkrat jih bom pa še gotovo obdržala na svojih mestih tam kot so zdaj
ja sej je res da bo mogoče nekdo prišo ki me bo mogoče mel bolj rad kot zdaj ta ampak jaz nevem če bom njega lahko mela tak rada
Oz ne znam si zdaj sploh predstavlat da bom kdaj še koga mela sploh tak rada kot imam njega
ko bom pripravlena jih bom zaenkrat jih bom pa še gotovo obdržala na svojih mestih tam kot so zdaj
ja sej je res da bo mogoče nekdo prišo ki me bo mogoče mel bolj rad kot zdaj ta ampak jaz nevem če bom njega lahko mela tak rada
Oz ne znam si zdaj sploh predstavlat da bom kdaj še koga mela sploh tak rada kot imam njega
pomaga stalna okupacija, s cemerkoli...nov hobi, tecaj jezika, ki bi se ga rada naucila, plesne vaje, ucenje kot nor - hehe, vlaganje vase...pa se splacalo se nam bo vsem
ne se postit zalosti moje punce...neverjetno pomaga, da si velikokrat na dan na glas izreces kaksno pozitivno in lepo misel, o samem sebi ali o zivljenju. pa sonce seveda 

life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Ja res pomaga če ga ne vidiš in ne slišiš. Jst ga nisem vidla že 5 mesecev (oz. 9 mesecev), v tem času pa sva govorila samo enkrat. Pa mislim, da me je že minil. In bi ga rada videla, da vidim, kakšna so še sploh moja čustva do njega. Po drugi strani pa me je strah tega srečanja, strah da čustva niso izginila, ampak sem jih samo potlačila in bodo spet udarla ven. Pa si ne predstavljam, da bi mu bila sposobna dat še eno šanso po tem, kako me je prizadel. Ampak je pa kljub temu še zmer skoraj vsak dan v mojih mislih, čeprou veliko manj odkar se ne vidiva in ne slišiva. In mislim, da je bolš, da vsaj na začetku prekineš stike in pustiš času, da zaceli rane. Vsaj jst zdj vidim, da bi bilo zame precej bolš da bi to naredila 2 leti nazaj in ne šele 9 mesecev nazaj. Hja, na napakah se učimo
Žal ponavadi na svojih