Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

tanyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tanyka »

jaz slik še nebom pospravla ker mi preveč pomeni da bi kr z danes na jutri slike pospravla

ko bom pripravlena jih bom zaenkrat jih bom pa še gotovo obdržala na svojih mestih tam kot so zdaj

ja sej je res da bo mogoče nekdo prišo ki me bo mogoče mel bolj rad kot zdaj ta ampak jaz nevem če bom njega lahko mela tak rada

Oz ne znam si zdaj sploh predstavlat da bom kdaj še koga mela sploh tak rada kot imam njega
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

to ti čist vrjamm, ker sm sama v podobni situaciji... sam se bo pa enkrat to zgodil :) rabš pač mal časa, predvsem pa rabš velik družbe okol sebe pa velik stvari k te bojo zamotle... :)
tanyka
Sramežljivka
Sramežljivka

ja vem ja sam sej razumeš da bi jaz zdaj samo njega mela pr sebi
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

ah men se bo kr zmešal tak ga pogrešam in nmorm vrjet .(
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

joj, k sploh ne vem kaj nej vm rečm da vm bo vsaj mal lažji... :( k vem da vm trenutno ne pomaga čist nč... razn on bi loh pomagu pa ga pač ni zravn :(
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

pomaga pogovor, frendice pa vse..sam za kratek čas :( k si p sam pa spet vse razmišlaš itd. .(
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

pomaga stalna okupacija, s cemerkoli...nov hobi, tecaj jezika, ki bi se ga rada naucila, plesne vaje, ucenje kot nor - hehe, vlaganje vase...pa se splacalo se nam bo vsem :D ne se postit zalosti moje punce...neverjetno pomaga, da si velikokrat na dan na glas izreces kaksno pozitivno in lepo misel, o samem sebi ali o zivljenju. pa sonce seveda :wink:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

;( pomaga d ga ne vidis ne p js k me je že danes ceu dan strah žalosti k ga bm vidla jutri in tistga najbolj groznga občutka...d mi ni več doseglijv pa moj je bil :(((
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Ja res pomaga če ga ne vidiš in ne slišiš. Jst ga nisem vidla že 5 mesecev (oz. 9 mesecev), v tem času pa sva govorila samo enkrat. Pa mislim, da me je že minil. In bi ga rada videla, da vidim, kakšna so še sploh moja čustva do njega. Po drugi strani pa me je strah tega srečanja, strah da čustva niso izginila, ampak sem jih samo potlačila in bodo spet udarla ven. Pa si ne predstavljam, da bi mu bila sposobna dat še eno šanso po tem, kako me je prizadel. Ampak je pa kljub temu še zmer skoraj vsak dan v mojih mislih, čeprou veliko manj odkar se ne vidiva in ne slišiva. In mislim, da je bolš, da vsaj na začetku prekineš stike in pustiš času, da zaceli rane. Vsaj jst zdj vidim, da bi bilo zame precej bolš da bi to naredila 2 leti nazaj in ne šele 9 mesecev nazaj. Hja, na napakah se učimo :roll: Žal ponavadi na svojih :?
tanyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Ojooojjj zdaj je pa res konec

NE BO GA VEČ NAZAJ NIKOLIII ODŠEL JE ZA VEDNO JAZ GA PA TAKO MOČNO LJUBIM IN POGREŠAM
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^ kej je pa blu? :/ bogaa...
tanyka
Sramežljivka
Sramežljivka

njegova čustva so se spremenila pa sem prvo mislila da se boma še lahko kaj zmenla pa nadaljevala vse skupaj amapak ni šlo

meni je tak hudo ne tak ga pogrešam
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

tany, zdj vsaj veš, da ni več šans. bolš kokr pa da bi živela v upanjih še neki časa, da nekoč pa le neki bo.
tanyka
Sramežljivka
Sramežljivka

ja se strinjam ampak meni je tak hudo ne!!!!

Jaz ga tak močno pogrešam in imam občutek da nikogar več ne bom imela tako rada kot njega :cry: :cry: :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jst sm tud mislna da nebom dobila tazga kot sm ga mela. kr sm mislna da mam res vse kar si loh punca želi. ampak dobila sm bolšga in bivši se lahk gre sam skrit. ena izkušnja več.
kolk časa sta pa bla skp?
Zaklenjeno