No ta nova frizura je res ql, sicer je blo pa itak sam vprašanje časa kdaj bo spet temna. Sam se je pa kr dost postrigla, čeprav mam občutek da bo čez 2 tedna že mela dolge lase nazaj. Ampak tok kot mi je luštna na videz, mi je antipatična po obnašanju.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
^^ Ja men gre tut to na živce. Krneki, "OMG kok sm jst lepa" Okej, sej č si lep, bomo že opazil an. Sam dons so jo prov jeba*l v glavo, k se je morala dret v mikrofon
Hm, zdej ko sm vidla tole sliko sm tud js mal podvomla da so to res njeni lasje ... No pa sej, bomo kmal zvedli, v bistvu me pa niti ne zanima kej preveč.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Men je bila včeri v oddaji prav simpatična (po izgledu seveda). Tale frizurca ji ful paše, sam sem imela ves čas občutek, da ima lasuljo (vidim, da nisem edina).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
Meni je tud ful vseč s to novo frizuro,ampak mislim, da je lasulja, ker lasje zelo lepo zgledajo.Ker če se spomnim, ko je mela tiste oranžne so bilo zelo uničeni.Drugače pa je bila včeraj zelo dobro zrihtana,postavo pa ima tudi super.Pa mislim,da se je v obnašanju tudi malo popravila.No to je samo moje mnenje.