Ne vem, al sem samo jaz mela filing al Robi sploh ni bil Jasmine vesel. Tudi rok ni dal narazen, da bi jo objel, sam reku je, no pejd še druge pozdravit
Kar se Alise tiče, jaz jo poznam, ker je iz istga kraja pa tud na našo gimnazijo je hodila...taka odštekana modelka, ki res pove vse kar ji na misel pade...
Marina mi ni toliko všeč, mogoče mi preveč pridkana izgleda...
Sam fak prou žurko not dela..kr neki bi peu pa skos neki sprašuje pa nabija pa oh in sploh ..brez besed- FUL pozitivno..bo dost postou za dans kake prbijaaa..haha
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 05. Maj. 2007 21:36, skupaj popravljeno 1 krat.
To je tud men v oči padlo hehehe Sicer je pa ful tak smešn, deluje kr ok, medtem ko mi je tista Alisa že na prvi pogled zoprna. Ampak ona tadruga (Marina al kaj je že?) pa kr simpatična zgleda, pa tud kr luštna je, vsaj ena tam not.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
^.^ tale finočka tina..se je kr na stran dala k nima več glavne vloge a je zdej v spovednici al zakaj je ni? upamd a jji govorijo da se nej začne zavedat da ma bleme z hrano pa tem..
pa jasminin komentar: ja jz upam da zmaga tina ker je FUL preprosta haha
Em, naj ne bi blo v BB prepovedano žalit druge ane? Torej bi mogla bit Tna kaznovana glede na to, da je bla prva njena reakcija k je vidla Janeza: "Ker psiho"
Al to ni tok hudo?
Zadnjič spremenil Josephina, dne 05. Maj. 2007 22:19, skupaj popravljeno 1 krat.