Prison break

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

No, končno sem še jaz pogledala do konca. Prej rajši sploh nisem odpirala te teme...

kok je bil tale zadnji del najboljši del druge sezone!! :eek: Tale zapor, kjer so pristali, je pomoje tak nelegalen zapor, kjer zbašejo ljudi not in jim jepopolnoma vseeno a živijo ali umrejo. Zapor ima pa očitno čez Sona, ki se mi sanja ne, kaj je. Mogoče je Sona The Company??

Nekaj je, da uporabljajo ljudi tam za pokkusne zajčke, sicer ne vem, zakaj bi un General (oziroma molčeči grozni starček) bil zdravnik, mogoče celo kirurg, ki bi imel vse čez.

Kako zanimivo :razz:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Zvoncica napisal/-a:Zapor ima pa očitno čez Sona, ki se mi sanja ne, kaj je. Mogoče je Sona The Company??

Okrajšava Sona naj bi pomenila "Scientific Observation of Neural Adjustments", kar v dobesednem prevodu pomeni "Znanstvena opazovanja naravnih prilagajanj".

Drgač se pa strinjam, da je bil tale zadnji del res svetoven. Ful so velik "clifhangerjev" pustil. Ko že misliš, da je vsega konec in da so se končno rešili, se kot strela z jasnega zadeva spet zaplete in vsi še globlje zabredejo v težave. Men se nekako zdi, da bo 3. sezona fuuul zanimiva, ker bo neka mešanica med prvo in drugo sezono. Verjetno bo Michael neki časa zaprt v zaporu, pol bo naredu en super genijalen načrt za pobeg, potem bodo spet na begu... v glavnem neverending story :biggrin:

Jst ko sem gledala del za delom, sem se zmeri spraševala kdo za hudiča je spisal tako genijalen, zakompliciran in prepletajoč se scenarij. Čist vsak del je do potankosti splaniran, tko da moraš res sledit zgodbi, ker drugače se zgubiš.
Uporabniški avatar
tašika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tašika »

Prav lepo je blo včeraj videt Michaela ko se je celo smajal. Ponavadi je celo epizodo resn pa zaskrbljn, včeri ap se je tak lepo smejal. :D Sm bla cela blažena :razz:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Uff včeraj gledala še zadnji del. Ful mi je bil konec všeč, mogoče bo pa v naslednji sezoni Linc kaj naredil za svojega brata. Mislim da bo naslednja sezona varianta nemškega filma Das Experiment, če je kdo gledu. Upam da bo še bolj grozno kot season one. Pa še Alex je notr. Pomojem se bosta združila in kaj skupaj naklepala.
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

A ste opazili, da so se v prison breaku pojavljale tud napake pri snemanju. Recimo prva napaka, ki sem jo opazil je bla v 1. sezoni, ko je T-bag porezal Abruzzija na desni strani vratu... no in potem nekaj delov naprej, ko pokažejo Abruzzija je mel ureznino kar na levi strani, čez 5 min pa spet na desni!

Druga napaka je bla, ko je bil Michael v samici in je butal z roko ob steno. Vsa stena je bila krvava, prav tako njegova roka. Potem so ga še isti dan premestili v norišnico, kjer je mel čist lepo roko, brez praske ali kakršne koli sledi o poškodbi :D

Tretja napaka je bila, ko je Sara v 2.sezoni zavijala roko Michaelu v tistem motelu. Sprva mu je zavila levo roko, potem čez nekaj časa pa je imel zavito desno roko.

In še četrta napaka je bila v zadnjem delu 2. sezone (Sona), ko je Michael hodil po hodniku Sone, kjer pride do tistih treh črncev, pol gre pa dalje, in pogleda Bellicka na tleh, potem pa ga že spet na začetku hodnika pokaže :D Velika napaka!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

tole zadnje sm šla pa prou prevert, če je res, pa je :D
ampak ok, tole morš res že analizirat, da sploh dojameš, da je kej narobe. jst priznam, da nism nikol opazla nč od tega, kar si naštel, ker me je sama zgodba tok potegnla not, da me je sam zanimal, kaj bo zdj, pa kaj bo pol pa tko naprej :)
Uporabniški avatar
Ursyna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tu malo tam

Neprebrana objava Napisal/-a Ursyna »

še ena napaka: pobeg z vlakom, takrat ko butnejo v policijske avtomobile, ena kamera je bila na vlaku, ena pa na prostem.
tista kamera ki je snemala na prostem tam so bili policaji na tirnicah, pri kameri na vlaku pa so čudežno izginili... :D
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

deniro napisal/-a:In še četrta napaka je bila v zadnjem delu 2. sezone (Sona), ko je Michael hodil po hodniku Sone, kjer pride do tistih treh črncev, pol gre pa dalje, in pogleda Bellicka na tleh, potem pa ga že spet na začetku hodnika pokaže :D Velika napaka!

Ok, a sm jaz slepa al kaj, ampak tega ne vidim :D
On vstopi na hodnik, so trije črnci, gre naprej sreča spet tri črnce kot transvestite in pol naprej zagleda Bellicka na tleh, gre naprej in pride do drugega konca hodnika, kjer je izhod vn (mogoče na dvorišče?)...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja, to že, samo če si pozorna, k sreča pač tiste tri transvestite, ko ga spet pokaže, je spet na začetku hodnika pr unih prvih treh črncih :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Tudi jaz sem šla pogledat še enkrat tale konec. :D In res, če ne bi tukaj napisali, sploh ne bi vedla, ker se ne posvečam obstranskim zadevam. :D V glavnem, on gre po hodniku in zgleda, da je že kar daleč prišel, sploh če gledaš tiste oddaljene črne, ki jih sreča takoj na začetku. Ko pride mimo tistih treh transvestitov, pogleda v celico, kjer not leži en cel zdrogiran in potem ga spet pokaže nekoliko bližje začetku hodnika, pol pa zagleda Bellicka tam na tleh. Je opazno, če spremljaš še ozadje, ne samo njega. :D
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

sej res, zdej pa vidim :D tnx
preveč sem njega gledala, ker je tko lep :lol:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

to pa vrjamem ja :D sj jst tud, k sm v prvo gledala, sm sam čakala, kaj se bo zdj zgodil naprej in pač tega nism opazla, šele včer sm pa potem postala bolj pozorna in glej ga zlomka, res je spet na začetku hodnika :D sicer pa ni važn, sam da je dobra zgodba, me tud te napake ne motjo.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

jagodka85 napisal/-a:sicer pa ni važn, sam da je dobra zgodba, me tud te napake ne motjo.

Se strinjam. Še več, ob dobri zgodbi so vse te napake neopazne. :D Vsaj meni...
*tejč*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tejč* »

Joj, jst sm mogla it 5x pogledat tale konc, predn sm res vidla...najprej sploh nism dojela...sam pol sm pa vidla, d je res...sam tko k so že rekl, zgodba je tok napeta, d ne vidš takih napak.
Sam to mi ne gre u glavo...a vm zgodba ni tok zanimiva, d se tok spuščate u take podrobnosti, k sploh nimajo opravt z samo zgodbo?
Od vsh teh naštetih napak sm sama opazila samo tisto z policaji na tirnicah.

Dragč pa tale PB je zakoon...Jst sm ga začela gledat šele kšne 3 tedne nazaj, pa sm do dons pogledala obe sezoni. K tole je pa res hudo...
Tretja sezona zna bit zelo zanimiva, strinjam se celo z nekaterimi predvidevanji, k so jih eni napisal. Ful me pa zanima kdo za vraga je tale general, k nikol ne govori??? Kva on dela? Aja, pa kaj se je zgodl z bivšo predsednico Reynolds? Nje niso pol nč več omenl.
Ušeč mi je blo tut, k so tega Kima na konc fental, men je šou toook na živce :x

Ja no, d nam predouga...Kumi čakam na novo sezono...

PRISON BREAK je ZAKON!!!!!!
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

*tejč* napisal/-a:Joj, jst sm mogla it 5x pogledat tale konc, predn sm res vidla...najprej sploh nism dojela...sam pol sm pa vidla, d je res...sam tko k so že rekl, zgodba je tok napeta, d ne vidš takih napak.
Sam to mi ne gre u glavo...a vm zgodba ni tok zanimiva, d se tok spuščate u take podrobnosti, k sploh nimajo opravt z samo zgodbo?

Ravno obratno je! Namreč ravno zaradi tega, ker je zgodba tako zanimiva in napeta, gledam zelo pozorno in dejansko opazim take stvari. Če bi gledal bolj površno, itak da tega ne bi opazil.
Odgovori