lanska cena počitnic

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
evaeva
Sramežljivka
Sramežljivka

lanska cena počitnic

Neprebrana objava Napisal/-a evaeva »

Ojla
zanima me, koliko ste lani odštele-odšteli za vaše last minute počitnice na morju. :cool: Jaz sem bla v tuniziji-ful fajn je blo :D -rezervirala že aprila...pol pa po pogovoru z drugimi, ki so vzeli isti hotel last minute prišla do spoznanja da so za 30.000 sit ceneje v tuniziji (na par torej 60.000) :( Tako da me je to izučilo in bova letos vzela kar last minute. Razmišljam pa o Bolgariji, Turčiji ali Egiptu.
Torej, če ni skrivnost-koliko vas je prišla last minute varianta in za kam ste se odpravili (pa če ni pretežko napište v starih tolarjih, ki jih pogrešam :cry: )

...bo treba začet šparat, hehe...
Hvala in lep pozdrav
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

S fantom sva šla na Kos za 14 dni, plačala pa (mau mi že spomin peša) al 70000 al pa 80000 na enga brez letaliških pristojbin. Blo je fajn :cool:
Letos spet na last minute :wink:
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jaz sem bla v Bolagariji, 7 dni, po osebi je z letališkimi pristojbinami blo za plačat mislim, da 70.000 sit.
Lahko imam vse.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Midva sva se tud že neki zanimala za Turčijo, ker je rekel en tip v eni agenciji, da dobiš last minute varianto dopusta v Turčiji (all inclusive) za ceno, ki recimo v Grčiji ali Tuniziji dobiš samo nočitev z zajtrkom ali polpenzion.
čeprav v tem all inclusive zna bit preveč vsega na konc koncev...

Skratka, hotu je rečt, da je Turčija najbolj ugodna, da za isti denar dobiš največ.
Je pa treba začet gledat in preverjat ponudbe kake 3 tedne prej, preden imaš namen dejansko odrinit.
Midva se bova kr tega držala. :wink:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Midva sva bla septembra v Tuniziji za priblizno 70.000/osebo pa sma mela pollpenzion. Vkljucene pa so bile tudi taxe na letaliscu.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

dni
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Midva sva bla lani na Cresu in sva plačala72 jurjev za apartma s taksami vred...Resda ni ful poceni (ko gledam so apartmaji tud po 50 tisoč, al pa še manj) ampak lokacija, pogled na morje, bližina plaže, klima..Res je blo vse NO.1.. :)

potem pa kajjestvem, moja mami je častila hrano pa mislm da je dala tam okol trideset tisoč v interšparu, z vsemi blazinami, deodoranti, sončnimi kremami in alkoholom :D
s sabo sva mela pa vsak po 250 evrov (ne vem kolk je v kunah), pa sva nazaj še kakšnih sto, stopedeset evrov prnesla, glede na to da se mi je zdel čudn ker sm mela pol štantov pokupljenih in vse revije iz trafike (slovenske in hrvaške) prebrane :)

men za morje ni težko dat, ker je to pač enkrat na leto in če je treba lahko odštejem še velik več denarja in na morju ponavad tud čist nč ne šparam...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Midva dava v juniju za apartma za 3 osebe, ki ima posebej spalnico, 250 evrov za en teden, najem, se mi zdi ful ugodno, upam, da bo dostojno, več kot to pa ne potrebujeva, neki povprečnega pač.
Mislim, da če bova s sabo imela še cca. 500 evrov, bo dost.
Pa hrano si bova morla kupt, valda bova kombinirala s prehranjevanjem zuni. :)
Komi čakam, fino se mi zdi, ker greva v apartma, kjer lahko zjutraj lenariš, uživaš pri hrani in kavici na terasi.... :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Dala sva za Kreto v avgustu mislim da okoli 78000 sit s takso in zavarovanjem, a ne vem kaj vse dobiš zraven. Smo šli z letalom valda.. Men se je zdela uredu cena.
Odgovori