Likalniki za lase
nogica napisal/-a:Mene pa še neki zanima!
Kako si/ če sploh si zaščitite konice las, ko so zlikate lase? Slišala sem, da obstaja nek Klas or sth. k bi konice zaščitu ... jst si namreč kr pogosto likam lase in pol si tut uničene konice postrižem. Ma katera drugo rešitev?
Ossis ma prav sprej za zaščito konic. Povprašaj pri frizerju.
jst mam od schwarzkopfa-bonacure masko, obstajajo pa še geli k zaščitjo konice, sam to dobiš samo pr frizerju, niti se mi ne zdi d je ful drago(2000-3000) glede na to da je ful not pa ful počas porabš k daš čist mal na lase...
pa še tko lepo diši, pa take lepe laske maš po tem, da bi jih kr pojedla
ne vem, men ful pomaga pa ful mi je v redu
kar se pa balzamov tiče mam pa ful raj take kt se NE spirajo, se mi zdi da bl pomagajo...
pa še tko lepo diši, pa take lepe laske maš po tem, da bi jih kr pojedla

ne vem, men ful pomaga pa ful mi je v redu
kar se pa balzamov tiče mam pa ful raj take kt se NE spirajo, se mi zdi da bl pomagajo...
jas bi rada da mi ena ko ma ful kravžle pove kiri likalnik je dober kr jas mam zaj enega od philipsa pa bi rada močnejšega, mam pa ful kravžle,
in valda tiste ko mate ravne so vam vsi likalniki oh in sploh
tak da mi kira kravžlasta priporoča kakega?
in valda tiste ko mate ravne so vam vsi likalniki oh in sploh
tak da mi kira kravžlasta priporoča kakega?

*i didn't ask to be a princes, but if the crown fits..*
-
- Cosmopolitanka
Heilie napisal/-a:Frizerji pravijo, da ne uničuje las nič bolj kot navaden sušilnik za lase!!
ja, če imaš profesionalnega

LOLLA, jaz sem kravžlasta in me kot prvo zanima, zakaj bi si kdo ravnal lepe kodre, ker če maš zdrave lase, ti bodo vsi ful nevoščljivi za tvoje kodre. Če imaš pa uničene zaradi likanja (najbrž) si pa kupi pri kakšnem frizerju malo boljše šampone in naj ti oni svetujejo, kaj bi blo zate boljše. Ampak ne kolegica frizerka (imam blazno slabe izkušnje), ampak en malo boljši frizer. Jaz sem prišla v pol leta od groznih las do takih, da mi jih vsi zavidajo.
levčica napisal/-a:Je katera že kupila ali sprobala Remingtonov likalnik za lase? Rada bi ga kupila, ne da bi se zafrknila.
jaz ga imam in ti moram povedat....kupla sm si ze veliiiko likalnokov (tud sama malo friziram naokoli) pa ni primerjave z tem remingtonovim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
resnicno!!!!!!!!!!!!!!!
totalno zanic pa je un od rowente....kao likalnik in fen v enem....
Waiting in the queue oh whoopee doo
steLLcy napisal/-a:levčica napisal/-a:Je katera že kupila ali sprobala Remingtonov likalnik za lase? Rada bi ga kupila, ne da bi se zafrknila.
jaz ga imam in ti moram povedat....kupla sm si ze veliiiko likalnokov (tud sama malo friziram naokoli) pa ni primerjave z tem remingtonovim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
resnicno!!!!!!!!!!!!!!!
kok pa stane ta od remingtona?
Applebitecc napisal/-a:Heilie napisal/-a:Frizerji pravijo, da ne uničuje las nič bolj kot navaden sušilnik za lase!!
ja, če imaš profesionalnega
LOLLA, jaz sem kravžlasta in me kot prvo zanima, zakaj bi si kdo ravnal lepe kodre, ker če maš zdrave lase, ti bodo vsi ful nevoščljivi za tvoje kodre. Če imaš pa uničene zaradi likanja (najbrž) si pa kupi pri kakšnem frizerju malo boljše šampone in naj ti oni svetujejo, kaj bi blo zate boljše. Ampak ne kolegica frizerka (imam blazno slabe izkušnje), ampak en malo boljši frizer. Jaz sem prišla v pol leta od groznih las do takih, da mi jih vsi zavidajo.
kaj pa si uporabljala? mislim da so se ti tako zboljsali?

Ja jaz imam pa precej dolge blond skodrane lase in mi je prav kul, da lahko menjavam frizure, iz ravnih las do skodranih.
Da bi pa skos mela samo skodrane, mi je čist brezveze, ker s kodri nč ne moreš nardit.
Sem se odločila, da bom to poletje mal "nesramna" do svojih las in si jih bom ravnala kokr bom hotla in še bolj na blond se bom pobarvala, pol jeseni se bom pa postrigla za ene 15 centi pa prebarvala na rjavo al pa rdečo.
Sej najmanjši problem je lase ostrižt, res ne vidm razloga, zakaj bi nekdo mel cel lajf monotono frizuro, zato da si ne bi uničil las z likanjem. 

tjaska napisal/-a:steLLcy napisal/-a:levčica napisal/-a:Je katera že kupila ali sprobala Remingtonov likalnik za lase? Rada bi ga kupila, ne da bi se zafrknila.
resnicno!!!!!!!!!!!!!!!
kok pa stane ta od remingtona?
tam okoli 8000 pa kak tolar vec......je pa res zakon.....js nism mogla vrjet!

Waiting in the queue oh whoopee doo