jst bi rekla da sanjski kraj je tud Djerba, k majo res noro lepe hotele.
drugač za živet mi je pa še zmer najlepša slovenija in dvomim da bi lahko živela kje drugje
se strinjam s smrketko...slovenija mi je prou ušeč...in tud ma dore pogoje za živet...če pogledam kšne druge države (tud naše sosede)...use majo neki narobe, s slovenijo pa tega ni
Marsikje sem že bila, ampak do zdaj me je še najbolj navdušila Italija - Neapelj in Rim. Nasploh mi je klima v Italiji in temperamentnost ljudi zelo blizu. Čez kakšnih 10 let se vidim tam. Malo za šalo malo zares... V glavnem, ne pravijo zaman, da vse poti vodijo v Rim. To mesto mi deluje zelo svobodno, mesto zaljubljenih (takoj za Parizom seveda). Upam, da se bom tja vrnila kdaj v spremstvu moje boljše polovice (ko jo bom imela).
MilkyWay napisal/-a:se strinjam s smrketko...slovenija mi je prou ušeč...in tud ma dore pogoje za živet...če pogledam kšne druge države (tud naše sosede)...use majo neki narobe, s slovenijo pa tega ni
Da, seveda, ker je pri nas vse tako z rožcami postlano..
Kar sem imela možnost do sedaj videt (pa tega niti ni veliko), mi je najlepša Avstrija pozimi (ko je tako lepo belo - zelena ) in Egipt za sončka (predvsem podvodno življenje!).