^^^Hehe ful prisrčno! Joj mi2 sva skupej že skor 5 let in mi je tudi že ful lepega naredu.
Ko sva bla v Novalji na Pagu na počitnicah, sva bla en dan na plaži u Zrćah in se on spomne, da se mu da kakat

in da gre u apartma (enh 10 min z avtom iz Zrć) to opravt. In njega ni in ni in ni in že so me začeli eni tipi- Slovenci osvajat na plaži, meni pa bad in ga kličm in mi je govoru, da tkoj pride. In ga res ni blo 100 let! In pol končno pride (jez sm bla vsa mokra, ker je blo ful vroče poletje, nism pa tela u vodo, ker me je en tip vabu, da grem plavat z njim in nism tela it- kr neki) in da morva tkoj u apartma. Jez pa sm se tela še sončt... No ko me je končno prepričal in sva šla v avto, se on spomne, da more še u trgovino po nekaj in mi ni tel povedat po kaj. In končno pridva u apartma in me zapre u spalnco haha in ga spet ni blo 100 let. In končno mi prnese sadno kupo s smetano

. Ku je cukrčk, a ni? Sm mu nonstop govorila, da kako bi jez ˝mamino˝ sadno kupo, ker jo mama poleti nonstop dela. U glavnm mi jo je on pol naredu...
Drgač pa še miljon presenečenj, od tega da mi je šel po KT iskat po celi bolnci, jez pa sm čakala u avti, ker me je blo sram, do tega da mi je enkrat stekel v mojo sobo in pol zginu in me pol klical, da mi je nekaj pustil na postelji- mi je kupu uhančk za u popk.
Potem pa še druga presenečenja... predn sm šla zjutrej u Lj mi je prnesu moje najljubše čokoladne biškotke, pa... ah dosti za enkrat!
U glavnm: zna bit zlat! :bussi: