ja, to vem...ampak js nism samo blokirala...sm se zbrisala in odstranila iz hotmailovih stikov
zdej ce dodam nazaj in odblokiram...bo ona videla tist kvadratk; manja@siol.net vas je dodala na seznam svojih stikov, al ne? to me skrbi, lol .
me ma pa ona sigurno se gor in me ni zbrisala ne blokirala, kliknla me pa tud ni zasigurn.
*NiNa* napisal/-a:ja, to vem...ampak js nism samo blokirala...sm se zbrisala in odstranila iz hotmailovih stikov
zdej ce dodam nazaj in odblokiram...bo ona videla tist kvadratk; manja@siol.net vas je dodala na seznam svojih stikov, al ne? to me skrbi, lol . me ma pa ona sigurno se gor in me ni zbrisala ne blokirala, kliknla me pa tud ni zasigurn.
Nism sicer se nikol obojga naenkat nardila, sam ce nekoga blockas, ta zihr ne ve da si ga pa tut ce ga odblokeras ne ve. Ce ga pa zbriss pa pol spet dodas pa tut ne ve (ce te ni tut on zbrisu, ce te je pa tut on zbrisu pa ne vem) oz. se mu un oknck ne pokaze
moja kolegica ma sledeč problem: ko jo kdo prvi klikne in ji neki napiše, dobi ta oseba nazaj sporočilo, da napisano ni bilo dostavljeno... če pa ona klikne mene oz. kogarkoli drugega, pa lepo vidim kar je napisala in se z njo normalno tipkam... problem je le, če ji hoče kdo prvi pisat
purple_rain napisal/-a:en je msn status, drugi pa block status..tega drugega jz uporabljam občasno, ma še za druge chat protokole, pa zdi se mi celo bolj zanesljiv.
ufff...me je premamilo pa sem pogledala, pa me je na rit vrglo...bi blo bolš da ne bi pogledala...kdaj te pa res kaj preseneti
Mene pa zanima nekaj glede Razvrstitve stikov po skupinah.
Imam tri skupine...prijatelji, Druzina in stiki....zakaj se osebe iz skupine Prjatelji ne da dati pod ostale stike-lahko samo pod druzino??
Mene pa neki glede Msn space zanima. Ko hočm naložit slike, mi piše, da morm najprej naložit Photo Upload Control. In ko hočm naložit mi sploh noče. Če kdorkol kj ve, bi bla zelo vesela pomoči. Hvala
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Kitten napisal/-a:Mene pa zanima nekaj glede Razvrstitve stikov po skupinah. Imam tri skupine...prijatelji, Druzina in stiki....zakaj se osebe iz skupine Prjatelji ne da dati pod ostale stike-lahko samo pod druzino??
Mislim da zato, ker imaš Ostali stiki avtomatsko že narejeno v msn, ni skupina, ki bi jo sama ustvarila. Tja ti grejo vsi stiki, ki jih sprejmeš, lahko jih pa daš samo ven iz te skupine. Naredi si novo skupino, pa boš videla, če gre. Jaz imam tako nekako
no prvo se opravicujem ce je to uprasanje blo...sm brat tolk strani se mi ne da .. tui casa ni no mam nasledn problem... mam msn live...pa mi je kr naenkrat zacelo brisati smeske ...ko jih pa hocem dodat mi napise tole :
''Izbrana datoteka ni veljavna slikovna datoteka. Izberite drugo.'' potem smeski delajo sm..ko se izpisem iz msnja pa ponovno vpisem ...smeskov ni in ni...kr brisejo se.. a mogoce kdo ve..kak naj opravim ta problem...prosim.. prosim