muffin napisal/-a:Ok, mam inštaliran pa bi blo useen bolš, če bi vedla, kaj je to.
Sori, ampak .. Maš pogostokrat navado inštalirat stvari, ki sploh ne veš kaj so in čemu služijo (in če je sploh varno jih imet)?
Ja, včasih pa res inštaliram kej k mi kšn poznan priporoča, sam da je že on preveru. Js sm tole zbrisala, k sm vidla spet ene slike od enih tujcev, tega pa nočm!
Um, oprosti, ampak nisi niti vedla čemu služi tista stvar. Btw, kakšne slike si spet vidla? Hm, avatarje mogoče? A velecenjeni MSN pa tega nima, al kako? oh god, why do i even bother
Ja, sam na msnju mam samo avatarje od ljudi, k sm jih js gor naštimala, ne pa enih Turkov pa Arabcou Če me razumš...
muffin napisal/-a:Ja, sam na msnju mam samo avatarje od ljudi, k sm jih js gor naštimala, ne pa enih Turkov pa Arabcou Če me razumš...
Damn, sam teh je pa res čist tumač tle naokol!
Jaz mam tudi samo tiste ki jih sprejmem. Samo me pa včasih full neznancev doda-mislim da so Turki itd Enga sem enkrat sprejela pa mi nekaj moril po njihovo-tung,tung mi pisal
Js pa če ne poznam naslova, nikogar nikoli ne dodam... ker nevem no... strah me je (sej nevem če je možno sploh) da bi mi vdru v rač al pa kej... tako da raje ne
mislm, da obstaja na msn-jevi strani al ne vem kje že neki, da poiščeš ostale uporabnike. ker tud jst včasih dobim kr nekoga not, ga prašam, kje je dobu moj msn naslov in mi začne bluzit, da je neki iskou in ga je dobu.
mene zanima sledece.
1. mam msn messenger live (mogoce uporabn podatk)
2. nekoga sm zbrisala in blokirala (oboje naenkrat)
3. ta oseba mene ni ne zbrisala ne blokirala (preverjeno)
zdej bi jo rada dodala nazaj, pa me zanima ali se bo videlo ko jo bom ponovno dodala nazaj na stike, ali ne? glede na to, da me ona ni zbrisala niti blokirala -torej me se ima na listi stikov, mislm da ne bi smela vidt kaj sm nardila?