tko da kar pogumno! zgubit itak nimaš nič. lahko pa predstaviš svojo plat zgodbe sodniku in veš, tudi oni so ljudje, ne neke mašine za računanje kok pik ti bi pribili

Kitten napisal/-a:mobitel lahko vpliva na rezultat zato pa mora policaj vedno vprasat ce ga imas pri sebi...ce ga imas ga moras odnest v avto ali pac nekam stran da ni pri tebi....in ni mi jasno zakaj sodnica tega nebi upoštevala...
kr.ena napisal/-a:Kitten napisal/-a:mobitel lahko vpliva na rezultat zato pa mora policaj vedno vprasat ce ga imas pri sebi...ce ga imas ga moras odnest v avto ali pac nekam stran da ni pri tebi....in ni mi jasno zakaj sodnica tega nebi upoštevala...
To pa prvič slišim. Kako naj bi mobitel vplival na rezultat alkotesta?
barby* napisal/-a:mene pa nekaj drugega zanima.... Imam svoj avto, registriran na moje ime. Trenutno je mami svojega dala na popravilo/olepšave in se je nekaj vozila z mojim. Sama sem vestna voznica, in vedno vozim kakor se le da po omejitvah, mami pa ne.
V primeru da bi mami ujel radar(slikajo in pošljejo po pošti) in bi prekoračila hitrost, kdo bi potem nasrkal? Jaz verjetno?
~NIA~ napisal/-a:^po cosmo logiki bi ti mogl izpit vzet ker nisi zrela za sama se vozit(usaj tko misle 90% folka tuki, če se slučajno kdaj komu kej ponesreči alpa krši kakšno pravilo)
barby* napisal/-a:mene pa nekaj drugega zanima.... Imam svoj avto, registriran na moje ime. Trenutno je mami svojega dala na popravilo/olepšave in se je nekaj vozila z mojim. Sama sem vestna voznica, in vedno vozim kakor se le da po omejitvah, mami pa ne.
V primeru da bi mami ujel radar(slikajo in pošljejo po pošti) in bi prekoračila hitrost, kdo bi potem nasrkal? Jaz verjetno?
Kitten napisal/-a:Za odvzem krvi nisem nic rekla..samo vprasala sem ce lahko seenkrat piham ker nisem pila NIC.
Ja divjala sem....vsakmu se zgodi ane...pac sla sem prvic po neki glupi cesti, sama ravnina ene in 2 hise....mislila sem pac da nisem v naselju...niti nisem bila pozorna na tablo sredi noci...vem da je moja krivda...itak bom placala in niti malo ne jamram, samo rada bi se prej pozanimala glede dodatnih stroskov, da ne bom prsla tja na sodisce, povedala svoje, na koncu me pa sploh ne bojo upostevali in bom placala se full stroskov ker so kao zaradi mene tam mogli bit...samo zaradi tistega alkotesta se mi gre...predvsem to.