ER - Urgenca

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Mah nism ... ampak če že morta srat kle po nadaljevanki pa naj :D Ju bomo pa pač gledal ne ... hihi :P
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

tiasha napisal/-a:Blek, blek, blek ... čist se mi je zamerla tale Urgenca :zunge:
Men božanski Dr. Kovač pa tale butasta Abby sploh ne gresta skupi pa če se še tok trudm ... :? Prou ne morem ...

No ja sej, hvala bogu vsaj za Neelo, k mi je pa konc kjut pa njen vojaček :D
Eva je pa đekica ...
Jaz tudi ne maram te Abby, škoda dr. Kovača za njo :D Pa včeraj je rekla da je kao 37 stara :eek: Jaz bi rekla da je nekje 31. Ve kdo kolko je v resnici stara?
I laugh at gilded butterflies.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ wwwuuuuhuuuu končno ena :D

No no vidš Angel, da nism edina ... :P
Čist preveč škoda Dr. Kovača za njo ja :wink: ... k mi niti prbližno ni lušna ... drugač pa men kr zgleda stara, tko da pomoje je tut u real lajfu ene tok ... kaj pa vem.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

A aby je bla že prej kao noseča? Ker nism učer čist zastopla kaj je govorila :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

choco.cat napisal/-a: Ve kdo kolko je v resnici stara?

Date of Birth:
3 February 1965, Boston, Massachusetts, USA

42 let.. uf ja :D
IMDB ve vse: Maura Tierney
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:eek: :eek: Nevem zakaj, ampak nebi ji prisodila 42 let, niti 37!

Meni je kr brezveze gledat, ker mi gresta ta dva v nos (Abby pa Kovač), pa zdaj bosta mela še otroka, nevem no, mi je blo bolj všeč, ko je bil z Sam.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Men je pa lih Sam taka zoprna pa tko zgleda k, da skoz neki nos viha... nč ji ni prov :roll:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

MIGRENA napisal/-a:Men je pa lih Sam taka zoprna pa tko zgleda k, da skoz neki nos viha... nč ji ni prov :roll:

Ane no?? Skoz ma isto faco, tako navelilčano. Men je smotana no. Upam da ni tud v real life ta igralka taka, s to faco. :P
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sofia83 napisal/-a:Men tud Luka pa Abby sploh ne pašeta skup ... Ona je tko res preveč starikava pa možačasta :D Lukec je pa čist hud res, pravi seksi balkanski doktor :cool: :D

:flehan: Evo direkt tko ja! :D

Drugač se je pa men zdel, da je Abby že kr stara ja ... sej tut zgleda tko, kot je Zofi napisala, vsa neka starikava :?
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Ja madona sveta, kako ste zdej očrnile ubogo Abby. Tko grozna pa tud ni. Sam sm pa tud jst včer kr debelo pogledala, ko je rekla, da je stara 37. V resnici pa celo starejša, ampak mi sploh ne zgleda. Men je ona čist vredu punca. S Kovačem se bosta pa zdej očitno ujela in bosta happy. Dejmo jima prvoščit ne ? :D
Glede Luke in Sam - on ji je vse v rit vtaknu (ok upam da ne vse haha) ona pa tkole. Kr neki, pa naj bo sama kokr hoče.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

No jaz ne spremljam redno in sem zamudila, zakaj sta šla Luka in Sam narazen. Mi pa gre ful na živce tista ogromna medicinska sestra (iz Tretji kamen od sonca)--> ampak je ni več? Kje je? Ful sem zamudila :)
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

choco.cat - Sam in Luka se kr nekak nista več štekala, pa tud mali od nje je bil problem, ker je ful pogrešal očeta in ni tok maral več Luke. Mislim, da je bila prelomna točka takrat, ko je mali pobegnil od doma in sta ga Luka in Sam ful dolgo iskala in potem na koncu je nekak prišlo tko, da nista več za skupaj al neki podobnega. Luka je še hotu pomagat pa vse, sam se je ona potem odmaknila, ni hotla več nič reševat in je kr popokala in sta šla.

Eve-the big nurse, je pa dva dela nazaj odšla iz nadaljevanke. Ko je bil božični čas na urgenci, je bil tam en pjan božiček, ki je provociral in bil nesramen do slepih otrok. Eve je znorela ker je bil un tak bumbar in ga mislm da najprej usekala, potem pa še polila z njegovim urinom. Isti večer so jo odpustili. To je to.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Višnjić posvojil dečka:
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070503_3096559.php

On je 34?? Sam pomojm je Kovač tko zasnovan da je starejši, blizu 40.. Hja takle mamo. :)
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Ja no sj jst sm kr tud debelo pogledala, ko sem vidla kok je on v resnici star. V primerjavi z Abby k jih v resnici šteje 42 prov ne moreš verjet.
Super za posvojitev!
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Včeraj sta mi bla Abby in Luka tok luštna v uni trgovini, k dva otroka :lach: Prov super sta skupi :gut:
Jaoo Michale in Neela, kaj ga ta desc serje. Ona si je zihr predstavljala ful lepo življenje, ko sta končnos pet skupaj in vse. On pa na vsak način hoče nazaj, joj upam da vseen ne bo šel.
Ray se je ful dobr znajdu, k se je zmislu tisto z odpovedjo. Pa ne da je nasedla haha. Ful je lepo pomagu Zoe, najbrž se jo bo zdej za zmeri znebil če smo lahk mal zlobni. Upam pa, da se ne bo fotr kej maščeval.
Pratt je tko kri vzel da sm se sam smejala, jao če bi blo tko res pol pa tud ne vem kaj bi blo :rofl: Sploh ne vem če je prov kar je naredu, je kr mal preveč dobričina on. Une njegove punce tud nč ne kaže zadnje dni.
Dr. Archie Morris pa njegove 4 bradavice haha :lol: , še dobr da si je najdu 6 prstno sister.
Itak je mogla bit spet ena težka zgodba - tisti gospod, ki je hotel dat vse kar ima, da bi ženi kupil vsaj 4 dni življenja. Prov za zjokat.

V ponedeljek bomo gledali 13.del z naslovom: "Body and soul"
Emmy-winner James Woods guest stars as a Dr. Nate Lennox, a former professor of biochemistry with ALS who was Abby’s early medical school mentor. As we follow the progression of his disease in reverse via a series of flashbacks, a different ER doctor treats him at each stage beginning with Neela as he must face the need for oxygen full time moving backward to Luka in the early stages. In the present, Lennox, now able to move only his eyes, and equipped with advance communication technology, is admitted with pneumonia. As Ray, Sam and Luka begin limited treatment under the proxy of his attendant, Abby believes Nate has communicated his own wishes, leading to a struggle to determine what course of action should be taken, and how long to fight the inevitable.

V tej epizodi bomo bolj priča preteklim dogodkom iz Urgence, pojavili se bojo razni izseki izpred parih let. Nič pa ne piše, kaj se bo dogajalo z našimi junaki.
Odgovori