rinca napisal/-a:lej, se dogaja. sem jst tud mela sošolce že v osnovni šoli, k so med odmorom plezal čez okno, da so lahko šli na čik. ful grozno, se strinjam, ampak odločitev vsakega posameznika. danes pa res že vsak ve kakšne so posledice kajenja in sam nosi odgovornost za to kar si dela...
si pa niti slučajno ne predstavljam kako fizično skadiš 2 škatli na dan-pol si kr skos na čiku??
Sej to razumem, priznam tud sama, da sem (pre)zgodaj začela kadit in mi je kar žal..ampak to, kar je napisala, da je skadila 2škatli na dan, mi je blo 2much/razumem pa tisti del, ko je potem dodala, da je blo med žuranjem, mi je pa čist jasno..ful paše ob alkoholu še več kadit.

¤MiSsY¤ napisal/-a:Kajenje fuj... ne razumem kako lahko folk kadi ko pa na skatlici tok na veliko pise KAJENJE UBIJA.... Jz se nikoli v zivljenju nisem, ker mi grozno smrdi..... bljak
Ja, tist primer s čokolado je bil mal neprimeren...jz bi prej dala na AVTO opozorilo, pazi ubija .. Ok, v kombinaciji z alkoholom (REDKO s kakšnimi "mehkimi" drogami).
sofia83 ..