Se vas da lahko obrnit 
Ne se razburjat
Take it easy... Možgane na off, čivavo na stražo pa pridi kaj na plažo 
Js tu gor sam dolgcajt preganjam 

MilkyWay napisal/-a:bigboi napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...
kak pa zgleda?
khm...tko je...glede na to, da si ti tak šmeker (kukr vidim na sliki) ti jo ne svetujem, k meni (!) ni prou nč ušeč! pa še tiho je skozi...a-a...boš najdu že kšno drugo visoko

In tovrstno kategoriranje je totalno mem. Js loh rečem, da mam rajš tipe moje višine, kt pa tipe njegove. In to tut prakticeram (no, največ je blo deset centi gor), pa se mi je vedno obnesl, kar se tega tiče. Mislm, da se ne zbira partnerja glede na centimetre (take in drugačne), kr je miljon enih lastnosti, k so pomembnejše od višine.
In glede na to da sm js tok visok, mam 90% folka manjšega od sebe...
Js tu na forumu mal dregam, da dolgcajt preženem. Glede punc pa ni tako hudo, nisem reku da nemorm punce dobit, če grem vn jih zihr kake 20 najdem ko me gledajo, sm pa reku da je težko PRAVO punco dobit
Kar spada, prava višina, izgled, komunikativnost, pogled na svet, cilji, odprtost...
Da nebo še kera pravla da sam pljuvam
DOLGCAJT PREGANJAM na forumu, kjer je 90% žensk