moje je lahko kratko, tvoje pa še krajše...ne veš Angel, jst nebi tko trdila na tvojem mestu kolk kratko bo čigavo življenje...Veš kako je, ponavad tisto kar privoščiš drugemu, najde tebe...
midve se pa itak nikol ne bova razumele

g00fy_qa napisal/-a:Zadnje čase mi gre vedno bolj na živce obnašanje nekaterih kadilcev, ko ti brezbrižno puhajo smrdljiv dim naravnost v obraz. Pa niti potrudijo se ne, da bi čik kam drugam obrnili. Jaoo, ma nekateri se res ne zavedajo kako dim smrdi.
Jochie napisal/-a:jaz sem pa nekaj ugotovil: v družbi....vedno se bo kadil dim v tistega, ki je najbolj proti kajenju in najbolj nerga... smo se tudi presedli in se je smer dima obrnila, seveda v nergača!![]()
torej ne nergajte in dim se ne bo vil proti vam!
Jochie napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Zadnje čase mi gre vedno bolj na živce obnašanje nekaterih kadilcev, ko ti brezbrižno puhajo smrdljiv dim naravnost v obraz. Pa niti potrudijo se ne, da bi čik kam drugam obrnili. Jaoo, ma nekateri se res ne zavedajo kako dim smrdi.
jaz sem pa nekaj ugotovil: v družbi....vedno se bo kadil dim v tistega, ki je najbolj proti kajenju in najbolj nerga... smo se tudi presedli in se je smer dima obrnila, seveda v nergača!![]()
metuljčica* napisal/-a:Jochie napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Zadnje čase mi gre vedno bolj na živce obnašanje nekaterih kadilcev, ko ti brezbrižno puhajo smrdljiv dim naravnost v obraz. Pa niti potrudijo se ne, da bi čik kam drugam obrnili. Jaoo, ma nekateri se res ne zavedajo kako dim smrdi.
jaz sem pa nekaj ugotovil: v družbi....vedno se bo kadil dim v tistega, ki je najbolj proti kajenju in najbolj nerga... smo se tudi presedli in se je smer dima obrnila, seveda v nergača!![]()
Je to kakšen od Murphyjevih zakonov?