Varanje
sem spremenila naslov, da boste vse razumele za kaj se gre
pa kaj jaz vem, saj drugače ni tako slab..mi kuha, nosi darilca, ko sliši najino pesem pokliče, da jo še jaz slišim... ampak ja- varanje, njegova trma... Ko sem premišljevala, ali ga naj vzamem nazaj, mi je večina svetovala: JA- še moja mama... Sama pa pravzaprav tudi nimam moči narediti črto in zaključiti vse skupaj. Kaj pa, če mi bo še nekoč žau?

pa kaj jaz vem, saj drugače ni tako slab..mi kuha, nosi darilca, ko sliši najino pesem pokliče, da jo še jaz slišim... ampak ja- varanje, njegova trma... Ko sem premišljevala, ali ga naj vzamem nazaj, mi je večina svetovala: JA- še moja mama... Sama pa pravzaprav tudi nimam moči narediti črto in zaključiti vse skupaj. Kaj pa, če mi bo še nekoč žau?
men daješ vtis kot da se ga bojiš? edino ti sama veš, kakšen je res tvoj fant. seveda, lahko se spremeni in jutri ugotovi, kako močno te ljubi in te ne bo nikdar več hotel tako močno prizadeti, kot te je do sedaj. punca, seksaš s tipom, ki je mel eno uro nazaj tiča u drugi pizdi. si res želiš tega? daj, ne boj se ga in naredi kar je prav in ne kar ti drugi rečejo.
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Ojoj ... Sploh ne morem verjeti, da si ga vzela nazaj - in to po tem, ko te je večkrat prevaral. Se ti res zdi, da kuhanje in darilca odtehtajo skrbi, negotovost in nezaupanje vanj ob misli, da se vse skupaj lahko ponovi? Še bolj pa sem začudena, da so ti ljudje, ki te imajo radi, svetovali, da ga vzami nazaj. Ali mislijo, da si boljšega ne zaslužiš?
Naj ponovim že tolikokrat rečeno/napisano: na svetu je še veliko fantov in 100% sem, da se bo med njimi našel tak, ki si te bo res zaslužil in te ne bo varal. Mislim, da si predobra zanj in predvsem predobra do njega - jaz ga pod nobenim pogojem ne bi vzela nazaj. Zaslužiš si boljšega. Seveda pa je odločitev samo tvoja in sama boš nosila morebitne posledice.

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kontakt:
vse lepo in prav kar pravite... ampak zakaj me je potem sploh hotel nazaj, če bi me naj potem itak spet prevaral? nevem no...
on mi je povedal-citiram: vem, da sem delal sranje, žau mi je...ne bom nikoli več, ni fer ne do tebe, ne do mene, do tvojih in mojih....
ali mislite, da bi bil res sposoben to še enkrat naredit??
on mi je povedal-citiram: vem, da sem delal sranje, žau mi je...ne bom nikoli več, ni fer ne do tebe, ne do mene, do tvojih in mojih....

- FairyAngel
- Kofetarica
- Kontakt:
drzna napisal/-a:vse lepo in prav kar pravite... ampak zakaj me je potem sploh hotel nazaj, če bi me naj potem itak spet prevaral? nevem no...
Na to vprašanje si moraš odgovoriti sama. Ali mu verjameš? Ali dovolj zaupaš vanj in misliš, da tega ne bi bil sposoben ponoviti? Ali se je res "spreobrnil"?
Jaz sama zase vem, da takemu človeku ne bi mogla več zaupati, saj bi me vedno grizel nek dvom ... Če ti svojemu fantu po tem, kar ti je naredil, še lahko zaupaš, je to tvoja stvar. Vsekakor pa ti ne želim, da bi čez 2 meseca spet jokala zaradi prevare, ker mislim, da te ni vreden.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.