Varanje
- metuljčica*
- Cosmofrik
Hm... Zdaj je vprašanje, ali je on vajin prvi sex že takoj tretiral kot začetek veze ali sta bila najprej 'bolj na easy'. Je pa bolj pomembno vprašanje, ali se je to ponovilo tudi kdaj kasneje, ko sta bila vidva že bolj resna, ali ne. Se mi pa ne zdi dober znak, da se noče pogovarjati o tem. Vsaj neki butast izgovor bi si zmislil, da da vedeti, da mu je do vajine veze.
To je samo moje mnenje.
To je samo moje mnenje.
Ajaaaaaaaaa...se pravi da jo je varal???
Ja punca kakorkoli varal te je...ti pa sama najbol veš če mu boš oprostila.Jaz mu že nebi.In praviš da se dela kot da te ne sliši...men čist to otročje zgleda.Naj bi bil dedc pa bi ti povedal kaj ti je naredil kot pa da gre mimo tebe...
Brcni ga v ta zadnjo in si nadi takega ki te je vreden in ne tkega ki ti ne upa niti v oči pogledat po tem kar ti je naredil...
Ja punca kakorkoli varal te je...ti pa sama najbol veš če mu boš oprostila.Jaz mu že nebi.In praviš da se dela kot da te ne sliši...men čist to otročje zgleda.Naj bi bil dedc pa bi ti povedal kaj ti je naredil kot pa da gre mimo tebe...
Brcni ga v ta zadnjo in si nadi takega ki te je vreden in ne tkega ki ti ne upa niti v oči pogledat po tem kar ti je naredil...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- metuljčica*
- Cosmofrik
Jaz mislim da rabita en pošten pogovor. Povej mu kaj si slišala in ga vprašaj če je res, oz. kaj in kako se je zgodilo. Če ti nikakor ne bo hotel dati zadovoljivega odgovora je mogoče res boljše da končata zvezo. Če boš videla da mu je žal pol pa mu lahko odpustiš ali nekaj.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
jst če bi to zvedla, bi ga kuj vprašala, k bi me to preveč mučil da bi bla tiho. drgač pa jst to nebi odpustila. al pa mogoč bi odpustila, sam pozabt pa sploh nebi mogla nikol in to bi večno škodovalo najini zvezi. tko da jst ne bi več mogla bit s takim tipom. če se ti pa pri tem izmika, pa nekak mislim da zna bit kej na stvari. k če ne bi blo res, bi kuj reku ne
Jst bi vsekakor hotela razčistit to stvar. Če bi mi znal pojasnit vso zadevo bi mu mogoče še oprostila, da pa me preprosto ignorira, to mi dvigne živc. če model ni zmožen komunikacije in ni zmožen razrešit stvari, ki so pomembne da zveza obstane, tip ni zame, in sledi razpad.
Torej, jasno in glasno mu povej, kaj si izvedela in da želiš slišat še njegovo različico dogodka. Če te bo še naprej ignoriral...je pa vse odvisno od tebe. Ali boš tudi sama pozabila na to in mirno naprej vlagala v zvezo, ali pa boš zvezo končala.
Torej, jasno in glasno mu povej, kaj si izvedela in da želiš slišat še njegovo različico dogodka. Če te bo še naprej ignoriral...je pa vse odvisno od tebe. Ali boš tudi sama pozabila na to in mirno naprej vlagala v zvezo, ali pa boš zvezo končala.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Varanje
---------- Združena tema ----------
fant me je po šestih mesecih zveze prevaral (z dvema je imel spolni odnos, z eno se večkrat dobival..). To sem zvedela po enem letu... Sem ga zapustila in kot je izgledalo, ga to sploh ni prizadelo ( ga je žural, imel druge...). Po dveh mesecih me je želel nazaj in sem pristala. Od tega je zdaj 3 mesece... Na začetku je bilo še vse super, bil je enostavno čudovit... Zdaj so se pa spet začele težave (teži zakaj ne sme sam v disko, zakaj se ne sme napiti...Da omenim- pije ZELO veliko-do kome...). Večkrat se tudi spotakne ob moji teži... Saj vem, da nisem popolna, ampak halo?? Tudi ne želi biti z mano dosti skupaj ( trikrat na teden je njemu čist dovolj, živiva pa zelo blizu) Nevem no... Vse skupaj me spravlja ob pamet in ne vem, če pretiravam ali pa imam prav? Pomagajte prosim!!
p.s. mi je zameril, ker sem mu prepovedala imeti stike s tistima dvema... saj je po mnogih prepirih pristal, ampak, a ni to samoumevno??
fant me je po šestih mesecih zveze prevaral (z dvema je imel spolni odnos, z eno se večkrat dobival..). To sem zvedela po enem letu... Sem ga zapustila in kot je izgledalo, ga to sploh ni prizadelo ( ga je žural, imel druge...). Po dveh mesecih me je želel nazaj in sem pristala. Od tega je zdaj 3 mesece... Na začetku je bilo še vse super, bil je enostavno čudovit... Zdaj so se pa spet začele težave (teži zakaj ne sme sam v disko, zakaj se ne sme napiti...Da omenim- pije ZELO veliko-do kome...). Večkrat se tudi spotakne ob moji teži... Saj vem, da nisem popolna, ampak halo?? Tudi ne želi biti z mano dosti skupaj ( trikrat na teden je njemu čist dovolj, živiva pa zelo blizu) Nevem no... Vse skupaj me spravlja ob pamet in ne vem, če pretiravam ali pa imam prav? Pomagajte prosim!!
p.s. mi je zameril, ker sem mu prepovedala imeti stike s tistima dvema... saj je po mnogih prepirih pristal, ampak, a ni to samoumevno??
Zadnjič spremenil drzna, dne 29. Apr. 2007 21:40, skupaj popravljeno 2 krat.
ma ja ženska, pamet v roke in ne serji s takim tipom. js mam svojega fanta rada in mu 100% zaupam oz. je zaupanje nekaj, o čemer se sploh ne pogovarjava in je samoumevno. skupaj sva 2 leti in pol. ampak verjemi mi, da če bi zvedela da me je prevaral, nima pol procenta možnosti, da ostanem z njem. ne glede na to kok ga mam rada in se imava lepo. raj trpim in se tolčem po glavi več let, zakaj mu nisem dala še ene možnosti, kot pa da ga sprejmem nazaj in čakam kdaj ga bom spet vidla z drugo.
in če te sprašuje take stvari, kot npr. zakaj ne sme v disko ... to samo nakazuje njegovo željo da bi se zdivjal, ti pa igraš vlogo matere, ki mu stvari prepoveduje. tko pač ne gre. mej mal dostojanstva pa si postavi merila, do kje lahko stvari grejo, in kje je konec. začneš loh že s tem, da ga pustiš.. (dobronameren nasvet)
in če te sprašuje take stvari, kot npr. zakaj ne sme v disko ... to samo nakazuje njegovo željo da bi se zdivjal, ti pa igraš vlogo matere, ki mu stvari prepoveduje. tko pač ne gre. mej mal dostojanstva pa si postavi merila, do kje lahko stvari grejo, in kje je konec. začneš loh že s tem, da ga pustiš.. (dobronameren nasvet)
punkie_ napisal/-a:raj trpim in se tolčem po glavi več let, zakaj mu nisem dala še ene možnosti, kot pa da ga sprejmem nazaj in čakam kdaj ga bom spet vidla z drugo.
to je blo malo čudno napisano, ma te že štekam, kej si hotla reč...sam sm mogla malo pomislit

js res nevem kej še vztrajaš s tem tipom...tip ki te 1x prevara, te bo še drugič--->tako je moje mnenje...res nevem zakej se punce spuščajo tko nizko in dajo tipu še eno možnost...bodi malo spoštljiva tud do sebe!ne more te tip tko vrtet okrog prsta!!! in tud to d mu use prepoveduješ--->dej mu neki dovoli, pa boš vidla kšn je u resnici! če ti ostane zvest, pole ajde-SVAKA ČAST, u nasprotnem primeru pa maš še en razlog d ga pustiš, brez čakanja!!!