Mene pa zlo moti, če je tip manjši od mene. Smešn mi je, k me mora gledat gor, in jaz njega dol, namest da bi blo obratno. In zadnje čase opažam, da so vsi manjši od mene, verjetno zato, k sem jaz tolk višja....
Lisset napisal/-a:Mene pa zlo moti, če je tip manjši od mene. Smešn mi je, k me mora gledat gor, in jaz njega dol, namest da bi blo obratno. In zadnje čase opažam, da so vsi manjši od mene, verjetno zato, k sem jaz tolk višja....
Lisset napisal/-a:Mene pa zlo moti, če je tip manjši od mene. Smešn mi je, k me mora gledat gor, in jaz njega dol, namest da bi blo obratno. In zadnje čase opažam, da so vsi manjši od mene, verjetno zato, k sem jaz tolk višja....
bigboi napisal/-a:Ma pomoje ja, ne? Valda se ne skrivaš
Ja, ne vem! zakaj bi se jaz skrivala, a me prvič opaziš na forumu? hehe ok, zdej sva že mal off topic
Ma ne govorim o forumu js:) O reali govorim js, kam zahajajo višje deklice... Ma na forumu te pa res prvič opazim, js nism bil dost gor, zj zadnje cajte sm pa preveč Dolgcajt kaj češ... Ne da se mi vn lazit...
bigboi napisal/-a:Ma ne govorim o forumu js:) O reali govorim js, kam zahajajo višje deklice... Ma na forumu te pa res prvič opazim, js nism bil dost gor, zj zadnje cajte sm pa preveč Dolgcajt kaj češ... Ne da se mi vn lazit...
Aha, ja ne vem jaz kam ti zahajaš, da ne srečaš nobene višje, jaz sem pa pol tak na istem, očitno na napačna mesta, hehe...