Matura sploh ni noben problem, mene je blo sicer ful strah, še posebej matematike ker mi nikol ni šla (sm jo mela 2, razn v 2. letniku 3), ampak potem ni blo nobenih problemov - sm na koncu 4 dobla. Sicer ne vem kak bo letos, ampak pisni del matematike je bil lani celo men smešno lahek (ene par takih nalog da nism vedla če se zajebavajo al je kakšna fora, tak lahko je blo), pa ful se splača dobr naučit za ustnega ker je večinoma teorija in lahk pridobiš neki dragocenih točk. Slovenščina tud ni bla neki ful težka, za test se itak nimaš neki ful za piflat, pač določena pravila morš poznat, edino potem za ustnega sm skor znorela zravn ko je blo tok se za naučit.

Angleščina tud ni bil problem, na naši gimnaziji so skor vsi dobr pisal, sicer sm pa js še mela nemščino (ful lahka) in zgodovino, pri kateri sta pa bli 2 taki temi ki jih nismo pričakovali, js sm jo sicer potem fajn pisala ampak sicer je blo pa ful slabo povprečje (vsaj na naši šoli, je blo najslabše od vseh predmetov). V glavnem, če mate slučajno zgodovino, predlagam da se naučite vse teme in se ne zanašate na to da npr. kakšna ki je že ful velikrat bla, pa letos ne bo. Mi smo lani mel takšno za katero so bli vsi zihr da ne bo, potem je pa ravno tista bla. V glavnem, ne splača se preveč kalkulirat.