Big Brother- Slovenski
- Študentka.
- Komunikatorka
wendy je kazensko nominirana, ker je ni imela mikrofona pri sebi, ko se je pogovarjala z eno od sostanovalk
ona je za svojo napako povedala tudi brusu in on je šel takoj v spovednico in se ponudil, da bi bil on nominiran namesto nje
na srečo BB tega ni sprejel
brus se mi res smili... čisto je zaslepljen
na forumu PBB filipinci pravijo, da je wendy samovšečna razvajenka in vrti brusa okol prsta, čeprav ima zunaj fanta
baje ga je nadrla, da je ni nič pogrešal, ko je bil v sloveniji in da na posnetku ni bil videti nič žalosten, on pa ji je zagotavljal da jo je zelo pogrešal
zakaj taki dobri fantje nasedajo takim kravam
ona je za svojo napako povedala tudi brusu in on je šel takoj v spovednico in se ponudil, da bi bil on nominiran namesto nje

brus se mi res smili... čisto je zaslepljen

na forumu PBB filipinci pravijo, da je wendy samovšečna razvajenka in vrti brusa okol prsta, čeprav ima zunaj fanta
baje ga je nadrla, da je ni nič pogrešal, ko je bil v sloveniji in da na posnetku ni bil videti nič žalosten, on pa ji je zagotavljal da jo je zelo pogrešal
zakaj taki dobri fantje nasedajo takim kravam

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Se še komu zdi Tjaša totalno nezanimiva oseba? Mislim po kakem kriteriju so pa njo spustli noter mi pa ni jasno.
Ok, štekam, da je blo zanimivo dat noter mati in hči...stara ji je par stvari odpridigala in šla ven, zdaj pa mam filing da Tjaša samo vegetira tam v bajti. Pa ne da bi blo kaj pametnega za počet sam...ne vem, Jasmina ji tam cele zgodbice govori kak bo ona šla ven v soboto, pa kak bo vesela ko bo Robija vidla..itd..ženska pa je tiho oz. ne pride dlje od "hm.."
, še v nek normalen pogovor se ni sposobna vključit.
Bedna mi je..