moj je zdej 26cm večji od mene pa sm čist zadovoljna...mi niso všeč moški pod 1,90m

Dead_kid napisal/-a:Ja jst pa lih najbolj zbirčna ne morem bit, ker sem velika 180cm. Moj tip je drugač 3cm manjši ampak je 1. klasa
Dead_kid napisal/-a:Ja, ko sm se zalubla mi višina lih ni bla ovira. Pa mi še zmerej ni
bigboi napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Ja, ko sm se zalubla mi višina lih ni bla ovira. Pa mi še zmerej ni
He, čaki da petke obuješ, bomo pol vidli kako boZakaj pa punce pr 180 nebi ble zbirčne, ne rečem če veš da je pravi! In se vidiš z njim čez 10 let... Ma tko, da pride eno nadomestilo, ker pač se ti čakat neda... Še vedno proti 100% Pa ne govorim samo zate mrtvi_fant...
Popenim, ko vidim kako fajn punco, ki je z manjšim, pol pa pribije da se ji ni dalo čakat in je bla osamljena, grrrr
bubabiba napisal/-a:Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.
Če se že silš prevajat nicke nej bo vsaj prov.
jagodka85 napisal/-a:lol, kakšne mate to... k da je višina merilo za ljubezen![]()
moj je tud kkšn cm manjši, pa kaj pol. njega ne mot, mene pa tud ne. ne vem, zakaj bi me. in ne, ne velja vedno tisto, da ko enkrat sprobaš višjega, da pr višjih ostaneš. sm šla iz visokega na mal manjšega
bigboi napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.
Če se že silš prevajat nicke nej bo vsaj prov.
ne jamraj, point je drugje ne v nicku!In kaj pa je lahko otrok ? Fant tudi, ne? Če bi blo girl bi bla deklica, če bi blo boy bi bil deček, če bi blo child bi blo nevtralno!!! Js sm si izbral sebi bližje, torej fant! Tko da ne ti men zizik majat