Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%

Skupaj glasov: 760

anchyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a anchyca »

jst ne bi mela manjšga od sebe, ka bi bil res fejst mali :? ka sm že jst mala
moj je zdej 26cm večji od mene pa sm čist zadovoljna...mi niso všeč moški pod 1,90m :D :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

bigboi napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:
bigboi napisal/-a:to pa ni dobro, škodi zdravju :) Raje fanta prosit bo bolše :D
Tebi ni pomoči. :lach:
Khm :eek: Kako ne, a res ni zdravila? :eek:
Žal za tako trmo in izbirčnost res zgleda da ne .. ;)
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Dior »

jaz pod 185 skoraj nikol nisem hotela imet tipa. sploh pa ne isto velikega ali za par cm vecjega kot jaz, ker zelo rada nosim pete in sem potem velika malo vec kot 180 in enostavno je lahko bil tip uh in ah pa ni sanse.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Ja jst pa lih najbolj zbirčna ne morem bit, ker sem velika 180cm. Moj tip je drugač 3cm manjši ampak je 1. klasa :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bigboi »

Dead_kid napisal/-a:Ja jst pa lih najbolj zbirčna ne morem bit, ker sem velika 180cm. Moj tip je drugač 3cm manjši ampak je 1. klasa :D

Jao, pa tok višjih fantov je... :roll: Js da bi mel višjo punco bi me kap :D Sm pa enkrat videl eno ki je mela 198 cm, igrala za portugalsko basket, huda huda deklica, sam je mela enga stirca ki je mel 215 damn :D No tko je rekla vsaj :roll: Višje pa mislim da nism vidu, še...
LILADEŽ ne jamraj :D Raje napiši kje majo najbolši sladoled, da bodo še ostali vedeli!!! :wink:
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Ja, ko sm se zalubla mi višina lih ni bla ovira :roll: . Pa mi še zmerej ni :roll:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Dead_kid napisal/-a:Ja, ko sm se zalubla mi višina lih ni bla ovira :roll: . Pa mi še zmerej ni :roll:

He, čaki da petke obuješ, bomo pol vidli kako bo ;) Zakaj pa punce pr 180 nebi ble zbirčne, ne rečem če veš da je pravi! In se vidiš z njim čez 10 let... Ma tko, da pride eno nadomestilo, ker pač se ti čakat neda... Še vedno proti 100% Pa ne govorim samo zate mrtvi_fant... :roll: Popenim, ko vidim kako fajn punco, ki je z manjšim, pol pa pribije da se ji ni dalo čakat in je bla osamljena, grrrr :x
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

bigboi napisal/-a:
Dead_kid napisal/-a:Ja, ko sm se zalubla mi višina lih ni bla ovira :roll: . Pa mi še zmerej ni :roll:

He, čaki da petke obuješ, bomo pol vidli kako bo ;) Zakaj pa punce pr 180 nebi ble zbirčne, ne rečem če veš da je pravi! In se vidiš z njim čez 10 let... Ma tko, da pride eno nadomestilo, ker pač se ti čakat neda... Še vedno proti 100% Pa ne govorim samo zate mrtvi_fant... :roll: Popenim, ko vidim kako fajn punco, ki je z manjšim, pol pa pribije da se ji ni dalo čakat in je bla osamljena, grrrr :x

Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.
Če se že silš prevajat nicke nej bo vsaj prov. :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lol, kakšne mate to... k da je višina merilo za ljubezen :roll:
moj je tud kkšn cm manjši, pa kaj pol. njega ne mot, mene pa tud ne. ne vem, zakaj bi me. in ne, ne velja vedno tisto, da ko enkrat sprobaš višjega, da pr višjih ostaneš. sm šla iz visokega na mal manjšega ;)
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

bubabiba napisal/-a:Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.

ne jamraj, point je drugje ne v nicku!In kaj pa je lahko otrok ? Fant tudi, ne? Če bi blo girl bi bla deklica, če bi blo boy bi bil deček, če bi blo child bi blo nevtralno!!! Js sm si izbral sebi bližje, torej fant! Tko da ne ti men zizik majat :P
Zadnjič spremenil bigboi, dne 27. Apr. 2007 22:48, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

jagodka85 napisal/-a:lol, kakšne mate to... k da je višina merilo za ljubezen :roll:
moj je tud kkšn cm manjši, pa kaj pol. njega ne mot, mene pa tud ne. ne vem, zakaj bi me. in ne, ne velja vedno tisto, da ko enkrat sprobaš višjega, da pr višjih ostaneš. sm šla iz visokega na mal manjšega ;)

Če je bil lesen :lol: Nism reku da je višina merilo za ljubezen, reku sm da mi je patetično da pač kaka dobra bejba ki je visoka sprejme enga malega papka, ki pride naokrog sikat... Pismo kaj ma za krast nam visokim, visoke deklice, ko je na svetu tok malih :D Meni bi blo čudno obletavat višjo punco, ne rečem tko če si pod dozo pa zablodiš, ma da pol za vezo... Nevem... A ti ni bolše, če ga gledaš višje, pa če te objame kot ded ne ko nek škrat, sploh pa če hočeš kdaj plesat kak ples ko daš gor obleko in PETKE ti pride do ramen :lol: V glavnem, čudno. Ja zafrustriran sem danes, čudno obdobje je :D Be cool :cool:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

hmm, če že nosm petke, majo centimeter, dva :D tko da velke razlike ni LOL
ne vem, men je kul. ne dam tolk na višino. važn, da se štekava. no ja, res je, da 1,50 m ne bi mela ob seb, sam cenitmeter al pa dva se da spregledat :)
sicer pa sj veš, kk pravjo... 100 ljudi, 100 čudi :ja:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

hja centi al dva, vidiš nemoreš pravih obut :) Hehe, eko ti zakaj višina :D No prot men lahko maš bufalovke bi bla še vedno mala :P
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

bigboi napisal/-a:
bubabiba napisal/-a:Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.

ne jamraj, point je drugje ne v nicku!In kaj pa je lahko otrok ? Fant tudi, ne? Če bi blo girl bi bla deklica, če bi blo boy bi bil deček, če bi blo child bi blo nevtralno!!! Js sm si izbral sebi bližje, torej fant! Tko da ne ti men zizik majat :P

Če se siliš prevajat se prou prevede ne pa kr neki po svoje. :roll:
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

bigboi napisal/-a:hja centi al dva, vidiš nemoreš pravih obut :) Hehe, eko ti zakaj višina :D No prot men lahko maš bufalovke bi bla še vedno mala :P

Odvisn kere Buffalo ma. :wink:
Odgovori