ja, men tud tle zgleda v redu, ampak to je na delč ne vem no, nekje v eni reviji je bil slikan z njo, pa se mi je zdela taka čudna... al pa je odsevala njegova "lepota" in je obsijala še njo
Joj kakšne piše to na blogu. On je super vsi ostali okrog njega pa bebci. Kako je une na HITu spluvov. pa k je reku, da bo uni tetici odšetel od honorarja, ke rje zamudila
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
choco.cat napisal/-a:^^Koliko pa jaz vem, pa je živel/živi na Pobrežju. Ga je blo tam dostikrat za videt (še pred 1 mesecem).
pol pa se mi je zdelo, da je iz kungote...no v malečniku ga definitivno ni imel pa je baje en koncert tam... a da bi bil pobrežanar? to pa možno ja...nekdo je iz kungote..pa se ne spomnim kdo...
Pobrezje??? no go, pol bi ga skor mogla poznat ni z Malecnika? Kak da ne? jezusnadi od kod pa te? Malecnik pa ne spada pod MB - ma svojo posto hahahaha
sadie..100% ni iz malečnika...aja..pošto ima svojo..občina pa je maribor v bistvu..damjan ni iz malečnika...meni se še zmeraj zdi, da je nekje bolj vzhodno ali severno od maribora..pa ne vem zakaj..
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....