Big Brother- Slovenski
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Ja gledanost morajo povečat. Vn ga vržejo zarad take stvari. Poleg tega prbijejo, da so zadovoljni z opravičilom sam da gre vn v 10 min. Prav izživljajo se nad folkom. Poleg tega pa nimajo enotnih meril, ampak jih spreminjajo tako kot želijo. Kja če bi dali nominacije vsem, sej Alen tam se drgne ob Sonjo, pa tud žali Italijane(da so stupid in podobne). Pol je tud to zelo za nominacijo. jasmina je tud s škarjami rekla Robertu, da ga bo zaštihala. To pa ni bilo za izselitev. Groza.
men osebno se najbol debilno zdi to, da je biu pero izgnan zato, ker je zalil BB, ne pa zato, ker je mel rasisticne izjave (ceprov je biu hec, ampak ok). zdj je ispadl k da je bol hudo to, da enmu BB recs da ga bos zastihu, kokr pa to, da zals fizicno osebo. kretenizm na 59296 potenco. prou sram me je trenutno, da sm slovenka! Proti koncu sm ze komi cakala da gre bruce, ker se je vidl da mu je bedno 

Pogovor med Alenom in Mihatom:
Alen: "Tjaša kadi, jasmina kadi, tina kadi, sonja kadi"
Miha: "Tjaša ne kadi"
Alen: "Se pravi jaz ne kadim. Ne čakaj. Tjaša ne kadi, jaz ne kadim, ti ne kadiš, stane ne kadi in andrej ne kadi. Se pravi če pride noter rezerva... če bo moški verjetno ne bo kadil. Če bo ženska... no čaki, upam da bo tolk pametn in bo s seboj prnesu čike"

Alen: "Tjaša kadi, jasmina kadi, tina kadi, sonja kadi"
Miha: "Tjaša ne kadi"
Alen: "Se pravi jaz ne kadim. Ne čakaj. Tjaša ne kadi, jaz ne kadim, ti ne kadiš, stane ne kadi in andrej ne kadi. Se pravi če pride noter rezerva... če bo moški verjetno ne bo kadil. Če bo ženska... no čaki, upam da bo tolk pametn in bo s seboj prnesu čike"

bella_ napisal/-a:men osebno se najbol debilno zdi to, da je biu pero izgnan zato, ker je zalil BB, ne pa zato, ker je mel rasisticne izjave (ceprov je biu hec, ampak ok). zdj je ispadl k da je bol hudo to, da enmu BB recs da ga bos zastihu, kokr pa to, da zals fizicno osebo. kretenizm na 59296 potenco. prou sram me je trenutno, da sm slovenka! Proti koncu sm ze komi cakala da gre bruce, ker se je vidl da mu je bedno
eh, lih NA KONC je dogajal.. seveda ''dogajal'..kao neki.. reicmo k so mel body painting pa so se zabaval al pa k so plesal pinoy ako..

Oh tale BB je pa totaln podn...že čist bedno ratuje vse skupi...mogoče so dal pa mal preveč kretenski folk kot so ga nameraval...ker tole ni več fun in zanimivo, ampak je že preseglo vse meje normalnega...zadnji čas je da notr pride res kak zanimiv, zgovoren in za spremembo simpatičen človek...