Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: a

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

aymee napisal/-a:eh js sm pa ze 7 padla.. :(

Ojej :( Sj bo boš vidla :) Pri keri avtošoli pa vozš in v kerem kraju?
Beibi*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Beibi* »

jz delam trenutno ..sam nevem zdei se mi k da me je minil da bi:/
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

aymee napisal/-a:eh js sm pa ze 7 padla.. :(

Kaš še čakaš... zamenjaj avtošolo oz. eventuelno tudi drug avtomobil. Dostikrat pomaga, tudi v mojem primeru je. Verjetno ti je predeleč vozit se v NM, ker tm dost hitr narediš. Verjetno delaš v Lj., ker verjetno lahko samo tam padeš 7krat.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

platoonSLO napisal/-a:Kaš še čakaš... zamenjaj avtošolo oz. eventuelno tudi drug avtomobil. Dostikrat pomaga, tudi v mojem primeru je. Verjetno ti je predeleč vozit se v NM, ker tm dost hitr narediš. Verjetno delaš v Lj., ker verjetno lahko samo tam padeš 7krat.

ok, ok...zdej pa dost..ne govort da se v nm kr tko hiter nardi, ker to sem prebrala že velikrat, in iz lastnih izkušenj vem, da te radi vržejo. mene so enkrat, napaka je bla moja(izsiljevanje), in kokr jst tle folk v nm poznam, jih kar velik v 2, al pa 3 nardi, tko da ne govort sam iz tega, kar slišš :) izpit je izpit, nardiš ga lahko težko v nm, al pa nekje drugje, verjamem pa, da je v lj mal težje nardit. glede tega nm-ja pa lahk povem, da so ure vožnje tukej po 5500 bivših sit, pa tut po 25€, tko da nm glih ni v rožicah, tko kokr mislte :D

Drugač je pa že 9 mescv mimo od mojga izpitka, vozim ful velik, in mi je v veliko veselje, pa na začetku nisem kej preveč marala vozit bencinarja, sm raj dizla vozila, ker sem bla sigurna da ne bo nč crknu mi, zdej pa raj bencinarja vozim, pa nevem zakaj. kokr se navadš :D
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

delam u lj pr soli gas pa sj sola ni problem usi nardijo u 2 3 edin ksna izjema kokr js... ubistvu zmer js kej zajebem :roll: pa sploh ne vem kaj mi je al kej spregledam al sm ful zivcna pa pol ne nardim dobr stvari k sm jo ze stokrat delala... kaj pa kočevje.. al pa litija? ma kdo izkusnje?
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

verjem,da ko bos odpelala tko kokr je treba,bos nardila kateremkoli kraju... :) nocm nc slabga,sam to da nardis u trenti,kocevju,lipici,novem mestu...ni odvisno od kraja,ampak od znanja :twisted:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Pink Panterka napisal/-a:ni odvisno od kraja,ampak od znanja

Ja, hvalabogu je nekje nekdo, ki ve, kje je fora izpita. nevem zakaj mislte da boste v drugih krajih pa tolk prejt naredl...pink Panterka ma čist prou, ne se tolažt s tem, da se drugod prej nardi :roll:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

**SiMoN@** napisal/-a:
Pink Panterka napisal/-a:ni odvisno od kraja,ampak od znanja

Ja, hvalabogu je nekje nekdo, ki ve, kje je fora izpita. nevem zakaj mislte da boste v drugih krajih pa tolk prejt naredl...pink Panterka ma čist prou, ne se tolažt s tem, da se drugod prej nardi :roll:

No ja, js sm pa vseen prepričana da je lažje nardit izpit v kakšnem manjšem mestu, čeprav je mogoče slabše ker se potem v večjem mestu na začetku ne znajdeš tak dobr ... In pri izpitu vsekakor ni vse odvisno od znanja ampak tud precej od sreče, ker glede na to da si ful živčn, zmeden itd. lahk obvladaš vsa pravila in vse, pa boš vseen nardil eno največjo bedarijo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

no angel napisal/-a:lahk obvladaš vsa pravila in vse, pa boš vseen nardil eno največjo bedarijo.

To je pa zato, ker še ne veš pravilno odreagirati. Saj to tudi spada k znanju. Meni je logično, da ne moreš narediti izpita, če te je neka bedna stvar zmotila in si prepozno opazil rdečo (ali kaj podobnega). Teorijo vožnje se hitro naučiš, praksa je pa nekaj drugega.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Ja valda,da bos lahko prej naredu izpit v manjsem mestu (izven lj na primer) :)
ampak vseen,jst trdim svoje...bos pac v lj mela 10 ur vec narjenih,ker je to pac lj,ampak useen...na cesti si pol itak sam s sabo,ne glede na to kje si naredu izpit.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

g00fy_qa napisal/-a:
no angel napisal/-a:lahk obvladaš vsa pravila in vse, pa boš vseen nardil eno največjo bedarijo.

To je pa zato, ker še ne veš pravilno odreagirati. Saj to tudi spada k znanju. Meni je logično, da ne moreš narediti izpita, če te je neka bedna stvar zmotila in si prepozno opazil rdečo (ali kaj podobnega). Teorijo vožnje se hitro naučiš, praksa je pa nekaj drugega.
Ja to se strinjam, da padeš zato, ker neznaš reagirat, ampak res je pa tudi da je ful takih, ki isto še nimajo izkušenj in so nardili ker so pač meli srečo in slučajno ni blo nobene take situacije na cesti. Odvisno tudi kdaj maš izpit ( v največji gužvi, ko grejo vsi iz službe). Sreča pač.
I laugh at gilded butterflies.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

g00fy_qa napisal/-a:

Pravilno odreagirat v vsaki situaciji se pa itak ne morš naučit v tistih 30+ urah vožnje v avtošoli, ampak z veeeelik prakse ki jo pridobiš kasneje, drugač bi itak rabu 100ur al pa še več. Js sm npr. ko sm izpit nardila še vseen bla ful nesigurna in mi je blo kr mal mučno it na cesto, sploh sami, ampak potem se pa itak ful navadiš in sčasoma pridobiš izkušnje ki jih v avtošoli ne moreš!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

bil je eden izmed najlepših dni v mojem življenju.. v petem poizkusu sem naredila.. ja.. muke, muke, muke in še enkrat muke.. vsa zahvala tistim, ocenjevalcem iz Roške, ki so mi zagnusili vožnjo totalno..
:)

plus .. total sem broke:)
ampaaaaak.. zdej mam izpit. :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz mam pa jutr glavno voznjo #2 :( Tko, da prosim drzte pesti!! :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

jeej, nardila sem !! :D :D hvala za drzane pestke! :)
Zaklenjeno