aymee napisal/-a:eh js sm pa ze 7 padla..
Ojej

aymee napisal/-a:eh js sm pa ze 7 padla..
platoonSLO napisal/-a:Kaš še čakaš... zamenjaj avtošolo oz. eventuelno tudi drug avtomobil. Dostikrat pomaga, tudi v mojem primeru je. Verjetno ti je predeleč vozit se v NM, ker tm dost hitr narediš. Verjetno delaš v Lj., ker verjetno lahko samo tam padeš 7krat.
**SiMoN@** napisal/-a:Pink Panterka napisal/-a:ni odvisno od kraja,ampak od znanja
Ja, hvalabogu je nekje nekdo, ki ve, kje je fora izpita. nevem zakaj mislte da boste v drugih krajih pa tolk prejt naredl...pink Panterka ma čist prou, ne se tolažt s tem, da se drugod prej nardi
no angel napisal/-a:lahk obvladaš vsa pravila in vse, pa boš vseen nardil eno največjo bedarijo.
Ja to se strinjam, da padeš zato, ker neznaš reagirat, ampak res je pa tudi da je ful takih, ki isto še nimajo izkušenj in so nardili ker so pač meli srečo in slučajno ni blo nobene take situacije na cesti. Odvisno tudi kdaj maš izpit ( v največji gužvi, ko grejo vsi iz službe). Sreča pač.g00fy_qa napisal/-a:no angel napisal/-a:lahk obvladaš vsa pravila in vse, pa boš vseen nardil eno največjo bedarijo.
To je pa zato, ker še ne veš pravilno odreagirati. Saj to tudi spada k znanju. Meni je logično, da ne moreš narediti izpita, če te je neka bedna stvar zmotila in si prepozno opazil rdečo (ali kaj podobnega). Teorijo vožnje se hitro naučiš, praksa je pa nekaj drugega.
g00fy_qa napisal/-a:no angel napisal/-a:lahk obvladaš vsa pravila in vse, pa boš vseen nardil eno največjo bedarijo.
To je pa zato, ker še ne veš pravilno odreagirati. Saj to tudi spada k znanju. Meni je logično, da ne moreš narediti izpita, če te je neka bedna stvar zmotila in si prepozno opazil rdečo (ali kaj podobnega). Teorijo vožnje se hitro naučiš, praksa je pa nekaj drugega.