Štipendija
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ali na štipendijo kaj vpliva koliko si čez leto zaslužil preko napotnic?
Ja jaz upam, da ne ker je mami brezposelna in čaka na pokoj jaz sem pa pisana kot sama v gospodinjstvu, da se sama preživjlam
Ja jaz upam, da ne ker je mami brezposelna in čaka na pokoj jaz sem pa pisana kot sama v gospodinjstvu, da se sama preživjlam

Zadnjič spremenil Tigi, dne 02. Maj. 2007 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Kofetarica
..
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
*SweetGirl* napisal/-a:no angel napisal/-a:Mene neki zanima - tiste ki mate zoisovo, kak je s štipendijo med študijem v času poletnih počitnic, a jo dobivamo? V SŠ smo jo dobivali celo poletje do septembra, sam ne vem pa kak je zdej, a je tud tak? In če jo dobivamo, a isto do septembra ... ?
Edine poletne počitnice, ko ni Zoisove so iz SŠ na fax, potem pa jo normalno dobivaš.. julij,avgust,sept, oktober dobiš štipendijo po starem obračunu, potem pa je naslednja okoli 25. novembra po novem obračunu in nato spet 10ega decembra
Na višino zosivoe med počitnicami ne vpliva nič, tako da ostane enaka
A celo oktobra jo tud dobimo? O, super.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*SweetGirl* napisal/-a:no angel napisal/-a:Mene neki zanima - tiste ki mate zoisovo, kak je s štipendijo med študijem v času poletnih počitnic, a jo dobivamo? V SŠ smo jo dobivali celo poletje do septembra, sam ne vem pa kak je zdej, a je tud tak? In če jo dobivamo, a isto do septembra ... ?
Edine poletne počitnice, ko ni Zoisove so iz SŠ na fax, potem pa jo normalno dobivaš.. julij,avgust,sept, oktober dobiš štipendijo po starem obračunu, potem pa je naslednja okoli 25. novembra po novem obračunu in nato spet 10ega decembra
Na višino zosivoe med počitnicami ne vpliva nič, tako da ostane enaka
A tud za prevoz se dobi poleti dodatek?

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
-
- Komunikatorka
psenica napisal/-a:mene pa zanima, če se kdo spomni, če se vsako leto podpiše pogodba za zoisovo, al se podpiše za celo študijsko obdobje?ker meni je letos mirovala, pa nevem če mi lahko kaj psremenijo pogoje, ali veljajo isti, ki so veljali takrat ko sem podpisala.
joj, če kdo to razume
Za vsako študijsko leto podpišeš posebaj ... samo, če ti je mirovala boš pomoje imela še stare pogoje
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*kristyna* napisal/-a:mene pa nekej zanima... po kako dolgem obdobju začneš dobivat štipendijo (republiško) če ti jo odobrijo???
mislm a to traja eno leto(tko sm dojela prejšnje strani)?
ja js sm jo dobila en mesec po začetku šolskega leta (sred oktobra nekje), pa kolkr vem od prjatelc so jo tut tam nekje dobile.