Maychy napisal/-a:Zato pa je skoraj na vsaki družboslovni smeri nekaj naravoslovja? Statistika, če drugega ne. In kaj imate naravoslovci družboslovnega? Mislim, da že to kaže na to, da menijo, da smo se družboslovci sposobni naučiti tudi nečesa naravoslovnega.
mamo angleščino
Maychy napisal/-a:Če se hočeš z matematiko ukvarjati, tega nekako ne moreš početi doma v fotelju, s knjigo v roki. Taka je pač narava te znanosti.
to ni čist res, ker matematika ipd... niso samo naloge... ampak obsegajo kar precej teorije, ki se jo da brat v fotelju...

In pol se vprašamo zakaj je toliko več družboslovcev? Kot najpomembnejši razlog bi jaz navedla to, da v tretjem in četrtem letniku gimnazije večina ne ve, kam bi se dala. Pol pa ugotovijo, da je pri sociologiji lažje imeti 5 kot pri matematiki in se odločijo za družboslovni faks. Simpl.

in sociologija mi je najbolj kulska veda ki obstaja! in zakaj bi zdej šla študirat nekaj, kar absolutno ne maram in mi NE gre, zato ker je pač taka situacija s službami? in od kdaj so na naravoslovnih faxih sami ''intelektualci''??? znanje Newtonovih zakonov...no če se ti to zdi znak inteligence, pol pa maš res nizke kriterije...in da za družboslovje ne rabiš bit pretirano pameten? hja, na ta fax sem prišla na tak način, da sem spala z dekanom