To v novi sem pa tud jz videla. Ma TV večji kot je on sam . Pomojem mnenju sta mu ga očka in mami kupila, ker sam res ne vem, kje bi dovbil tolk denarja ... al so ga pa pri sosedih slikali ... pa brez njegove značilne poze tudi ni šlo
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
ok to je pa že preveč to bi vas mogo murko slišat kak bi biu ponosn na sebe ko se kr tepete kira bo mela lepši avatar z njim hahaha ...
kaj bo pa njegova tajnica ups punca rekla ...
pa baje d ma klub oboževalcev ... tak je reko hahaha
buča, lepo pančkej, v sanjah se pa vidmo ane angel, dej plis tole gor, da vidm kafrca, kaj češ, tip je dejansko lep in ga morm met za avatar... (sam pšššt, nobenmu povedat, da ga bom dala kmal dol )
hvala angel, you made my night matr, kere poze ma to, pa kere izjave ala: gledava grozljivke, da se lh ona k men stisne, če pa kak romantičn film, pa jst k njej, da ne zaspim... jao
jagodka85 napisal/-a:hvala angel, you made my night matr, kere poze ma to, pa kere izjave ala: gledava grozljivke, da se lh ona k men stisne, če pa kak romantičn film, pa jst k njej, da ne zaspim... jao