bigboi napisal/-a:bimba napisal/-a:mene bi motilo da je fant manjši od mene, fulll. mene že moti to da ko dam petke gor da sem višja od njega
hitro menjaj fanta za višjega
bigboi, tudi noseče ženske sprejemaš???

metuljčica* napisal/-a:Seveda ne pali, če samo čakaš, da ti katera pade iz nebaSaj si čeden poba in verjamem, da ti bo uspelo, če poskusiš pri kateri, ki ti pade v oči
bigboi napisal/-a:Ko da vse babe delajo serijsko... Blont, MALE, suhe, minikrilca, torbice, una čebelja očala ki prekrijejo pol obraza, čiki, lezbo šov v diskoteki... Bah...
g00fy_qa napisal/-a:bigboi napisal/-a:Ko da vse babe delajo serijsko... Blont, MALE, suhe, minikrilca, torbice, una čebelja očala ki prekrijejo pol obraza, čiki, lezbo šov v diskoteki... Bah...
Hehehe, ta je pa dobra.![]()
No vse že niso blont, a ne? Pa pobarvaš se tudi lahko na temno.Zate pa je verjetno malo vse pod 175cm, tak da večina punc je res premajhnih, ja.
Minikrilca so pač del obvezne opreme, prav tako torbice (torbe hah), očala so pač nujna zaščita pred soncem...
Čiki pa že ne spadajo k pravi ženski, tu si se malo zmotil...Lezbo šovi so pa zaradi pomanjkanja tipov, ki bi plesali! Jooj, če bi kateri mel pogum in pristopil, pa če bi še vsaj vedel malo plesati... super bi blo, ja.