Mi je bil pa tak smesn zadnjic, ko je Suzano vdaro al nekaj, pa ji je reko: Jaz sem ti tukaj naredo accident

Sami kekeci so tu pr nas not

Samo mi je tak smesno, samo nasi tipcki se pogovarjajo z Brucom

Zdaj pa nominacije!
br0ken heart napisal/-a:Sami kekeci so tu pr nas not
Samo mi je tak smesno, samo nasi tipcki se pogovarjajo z BrucomBejbe kujejo kaki nacrt al kaj?
***Ally*** napisal/-a:Andrej mi je pa zdaj čisto neka nova oseba ko se lahko pogovarja v angleščini...zgleda da ma res težave z besednjakom.
Angel girl napisal/-a:Mi je malo žal ker nimam kartice, da bi gledala vse tele komedije zdele s polomljeno angleščino in to.
sofia83 napisal/-a:Ma ta Tina je ena taka monaProv kisla je skos v uni bajti, kje je zdej tista njena čuvena duhovitost in družabnost ... Prov vid se, da ni potovala oz. se družila z ljudmi druge kulture. Tko deluje, k da ji je vse odveč, namest da bi spraševala, se kej pohecala, povedala o Sloveniji ... Bruce je pa res dečko na mestu!
cokoladka napisal/-a:Joj, folk, sej ni bistvo kako govorijo, bistvo je, da se clovek mal potrudi in pokaze dobro voljo. Vsa cast Alenu, ki definitivno ne blesti s slovnicnega vidika, je pa pokazu svojo toplino in gostoljubnost. Clovek se trudi in samo to steje!
bad_girl napisal/-a:[
Res žalost, da noben nima pojma o angleščini, ki je obvezen predmet že od OŠ dalje...očitno pa bi z njim morali začeti že v 1. razredu in bi moral veljati poleg slovenščine za obveznega tudi v vseh srednjih šolah...ker tole so res bruke