Kaj se še dogaja? A so ga vzeli za svojega?
Vse bi rada vedela!!!!

sofia83 napisal/-a:Men se pa zdi, da se Brusli ful ne počut dobr v naši BB hiši ... Res je naša bajta k ena koliba proti njihovi (producente oddaje je lahko pošteno sram!), pa tud sostanovalci mu niso neki posebno simpatični ... Sem lih zdej ujela, k so mu razlagal, kako se je Jasmina onegavljala z Robijem in jih je pol dons naplahtala, da je noseča. Un pa sam čukast gleda ... Bravo, da grejo to prvo sekundo razlagat ful konzervativnemu FilipincuPa še nobene lušne bejbe ni, kaj čmo
![]()
Sam je pa ful ful sramota, da v naši BB bajti VSI (z izjemo Kengurujčka, jasno) izjemno slabo govorijo angleško ... Jagoda enga stavka ne zna spravt skupi, sam stoji ob strani in se slini nad Bruslijem :D
Bluestocking napisal/-a:Kaj pa Alen, ki je pravi poliglot? Verjetno on tolmači Kengurujčku, kaj?Sem malo zlobna, samo me res zanima, če Alen kaj usta odpira.
estrella19 napisal/-a:Bluestocking napisal/-a:Kaj pa Alen, ki je pravi poliglot? Verjetno on tolmači Kengurujčku, kaj?Sem malo zlobna, samo me res zanima, če Alen kaj usta odpira.
oh, alen je res smešn lool...sej to bojo sto posto jutr pokazal, ker je blo res hecno! namreč sprašvou je bruslija kuk nagrade dobijo pr njih v bb...in mu je hotu povedat, da naj preraćuna v evre..in govori: "our...erm....our...(hotu je rečt our money)....our..."
in ga bruce gleda pa reče: "hour? you want to know what's the time?" (al neki tazga...) js sm skor crknla od smeha lol..