Itak, pod 180 no go z mojimi 175cm, je lepo, če je on še kakšen cm več kot 180. Če bi bila pa velika 155, bi pa morda tudi nižji prišli v poštev, tako pa si nižjih sploh ne želim.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Man je všeč, če je fant mal večji...toleriram tudi to, da je tako velik kot jaz...Manjši mi pa niso preveč všeč..sj vem da se srcu ne da ukazovati...vendar če se že moram opredeliti glede višine, bi raje da je malček nad mano
A bravo bravo Kje pa se skrivajo take punce, ki majo rade visoke fantke Js kamorkoli ko grem ven, mi pride vsaka do popka Če pa je že kaka ki je mal višja, pa ne gleda naokrog. Če pa ni tapravega pogleda, pol pa pristopa ni. Torej, kje se skrivajo visoke pupe
Bigboi, pa sej visokih punc je dost, no.
Mam tri prjatlce k so 180cm visoke.
Še vsaj tri kolegice so tut tm nekje ..
In logično vse od njih gledajo za visokimi tipi, nobena za manjšimi od sebe.
Ne vem, kje ti to iščeš visoke punce, da jih ne najdeš ..
brez zamere, sam a ni konc koncev važn sam d se mata dva rada pa d sta zaljubljena?pa tut če je tip enako visok al pa majši kot punca...poznam apre k čist fajn funkcionirajo saj veste...v postelji se vse zravna
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
čokoholičarka napisal/-a:brez zamere, sam a ni konc koncev važn sam d se mata dva rada pa d sta zaljubljena?pa tut če je tip enako visok al pa majši kot punca...poznam apre k čist fajn funkcionirajo saj veste...v postelji se vse zravna
ja čokoladka ampak tema ni ali bi ljubile majčkenga fantka
Res je, kako nanese trenutek usode tako pač pol je...!!
Ampak jaz nebi želel večje od sebe, pa še visoke pete, grozn bi se počutu zraven nje, pa v družbi. Po moje mora bit ženska manjša saj za visoke petke, pol bi še šlo..!