Rebeka Dremelj

Slavni na sto in en način.
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Rebeka Dremelj

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Če iskalnik pravilno kaže, teme o Rebeki še ni.

Malo sem gledala njeno vodenje Miss Universe in moram reči, da čeprav se ženska trudi, je samozavestna, je čisto premalo sofisticirana, njeno vodenje je pregrobo in preveč možaško.

Tole tekmovanje Miss Universe je bila za moje pojme porazno, natančneje vsaj končni del prireditve, ker celega nisem gledala.

Morda je primerna za najstniško oddajo na Papriki, za kolekcijo perila, ampak za vodenje tako eminentne prireditve (če lahko to tako imenujemo), pač ni primerna.

Seveda pa ji priznavam lepoto, postavnost in simpatičnost (do neke mere).
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Men pa ni bla tuk napačna..sam izgovarjanje besede universe me je pa zmotilo.. sicr pa mi ta prireditev ni nč posebnga nasplošno..pač neki tazga kar bi moglo izgledat ful uau :D (voditelji, program,...)
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Zgleda, da sem jaz med bolj "čudnimi". Meni je bila "too pushy" in premalo rafinirana. :wink:

Eh, zgleda da sem jaz že malo prestara in imam drugače kriterije. :P
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jah men nisi čudna če maš tako mnenje :) za tako prireditev je to čist ql.. :D:D:D
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Re: Rebeka Dremelj

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

,,,
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Jo jest te ženske ne prenesem. Res se je dobesedno drla v mikrofon, pa že tko ma ful močen glas. Sicer sem pa tut ujela samo zadnji del prireditve in ne morem kej več komentirat.
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Tut jst sm ujela sam zadni del prireditve in mi njeno vodenje res ni bilo všeč. Enako, kot eno prej, me je zmotilo izgovarjanje besede miss univers, preveč se je drla, bila je zelo nasilna (npr. ko je na oder prišla Pinoza), skratka, ni mi bila všeč. :)
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Joj sicer nism gledala, sem jo pa ujela zadnjič pri Mariu, ko je zaigrala odlomek iz ene igre v kateri bo igrala.. Porazno no, nima pojma o igranju. Čist preveč smotana je blaaaa joj. Men je nasplošno ona dost tečna, pol pa še reče da živi od pevske kariere.. ja k res ma kariero na tem področju :lol:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

včasih je bla ona še čist okey, zdej se ji pa vidi da že preveč hoče vse naenkrat nardit in ji ne uspeva najboljše...ona je čist zares multipraktik tko kot pravjo, preveč dela vsega na enkrat, preveč različnih stvari in preveč hoče stvari poizkušat, brez da bi sploh premislila če je to zanjo ali ne...ona gre pa z glao skozi zid in vsako ponudbo ki jo dobi za kakršnokoli medijsko delo, vzame in izpolni :? ...

drgač pa sicer men ona ne gre mna živce, le to em moti da hoče vse narest, kar sploh ne zmore...potem so tud konni rezultati slabi ker premalo časa vlaga v eno stvar ker ga nima, ker ma tolk enih stvari...men je boljš da nardi dve kvalitetne zadeve in lepo počasi in dobro, kot pa 3346 zadev nekvalitetih in vse skupej krneki.... :roll:

moti me pa tud njeno dretje..vsepovsod kjer kej govori se dere tko da jo sploh poslušat nemorem...
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a žblj »

Ma Rebeka je pač ena preprosta punca, preveč preprosta za take prireditve. Mal gracioznosti, olike, normalnega govorjenja ji res ne bi škodilo. Se mi ne zdi ne lušna, niti poje ne lepo (čeprav ima močan glas), kot voditeljica teh mladinskih oddaj (tipa Idol) mi je še nekako najbolj sprejemljiva. Sicer pa vsaka čast, da je toliko iztržila iz svojih "talentov"; gobčna pa iznajdljiva pa zagotovo je :)
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *meti* »

Prižgem tv-Rebeka gor, prižgem radio-Rebeka tuli, odprem časopis, revijo-Rebeka not, prov zarad tega mi je začela it na živce in je ne morem vidt, ženska prou nima meje, njen cilj je sam, da se pojav nekje..too much sem se je prenajedla.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Men ona nikol ni bla všeč. Kot prvo mi preveč taka "moška" deluje. Pa tud ko kej govori je nekako preveč glasna, kar ji zaradi njenega globokega glasa, sploh ne pristoji.

Tud vizualno mi ni nč posebnega.

Kot glasbenica pa ni ravno napačna, ker nekateri njeni komadi so mi bli celo všeč.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Ja včeraj sem pa tud jst kr debelo gledala, ker sem mislila, da bo malo bolj vodila. Sicer glede na scenarij, ki je bil btw prov butast, je ona vse skup še potencirala s tistim dretjem non stop. Premalo elegantna, preveč kot en tip, pr njima je bil Boštjan v vlogi ženske :rofl:
Sicer se mi pa ona zdi tko kr dost sposobna ženska, velik stvari dela, nasplošno mi ni zoprna, samo tole včeri je blo pa kr mal 2much. Z mojim sva se zajebavala, da je mogoče prej kej vzela, da je bla tok naspidirana haha.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Multipraktik pač
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica