||MuCkAa napisal/-a:Meni je pa bil tale del zakon Ker je bilo malo drugace, ne stalno nabijanje in zavlecevanje... pac drugace.
Ja, čist hud del! Me zanima, če sta preživela ... Pa če sta, kako bosta pol najdla une diamante, k sta se skor pobila zarad njih
Spoiler:
Joj faaaak js sm zdele pogledala in sm bla čist Dost dark konc.. Pa nvem če se bi loh kdo izkopu tkole iz peska, diamantki so pa bli že izgubleni pomojm k so ene tri lopate mivke gor zmetal - razn če majo sito s sabo . Sicer pa sm kr slutla da je biu pajkec ne pa kokr so mislil.
||MuCkAa napisal/-a:Meni je pa bil tale del zakon Ker je bilo malo drugace, ne stalno nabijanje in zavlecevanje... pac drugace.
Ja, čist hud del! Me zanima, če sta preživela ... Pa če sta, kako bosta pol najdla une diamante, k sta se skor pobila zarad njih
Spoiler: Joj faaaak js sm zdele pogledala in sm bla čist Dost dark konc.. Pa nvem če se bi loh kdo izkopu tkole iz peska, diamantki so pa bli že izgubleni pomojm k so ene tri lopate mivke gor zmetal - razn če majo sito s sabo . Sicer pa sm kr slutla da je biu pajkec ne pa kokr so mislil.
omg jaz sem bla tudi čisto paf nad tem delom.. fak
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uf jst sem šele zdele pogledala tazadn del. Spet se je začel mal kompicirat. Me prav zanima kira je ta, ki je padla s padalom in tist na konc, ko je rekla, da so vsi mrtvi Nič mi ni jasn!
Ma ja, spet so tuk zamutil, da res ni nič več jasn. A ni že un ko ma tist čez oko že zadnjič umru? Zdej pa je kr prišu pa to žensko rešu Res je ful sumljiv.
Pa sem že hotla nehat gledat nadaljevanko, pa me zdej spet ful zanima kaj se bo zgodil.
sem šele zdaj pogledla, aaa Juliet mi gre na živce se dela neka prijazno pol pa zbira vzorce, am, ko smo že pri vzorcih, v kateri obliki ga misli Kate vzet? oz. kk jih sploh jemlje?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača