Grozljivke + srhljivke
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Js sm nekoč že kr obupala nad grozljivkami, ker mi ni bla nobena grozna, oz. zelo redke. Pa sm gledala une kao ta najbol brutalne, pa so ble kr ene. Pol mela pa parkrat napade panike(ne zarad grozlivk
) in se mi je v glavi neki premaknl, zdej pa niti CSI pa Aliasa ne morm gledat
Drgač so mi pa všeč Rosemary's baby, The Others, The Shining, Psycho, ...

Drgač so mi pa všeč Rosemary's baby, The Others, The Shining, Psycho, ...
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:Glih pred kratkim(kakšen mesec nazaj) je bil The Others na TVS 1(al 2? nevem). Pa mi je bil kar všeč, no, ni se mi zdel neki grozen bav bav.
Jz ne maram tistih ogabnih, preveč krvavih (moj stric temu pravi "bruhič").
The Others je zakon. Samo je srhljivka ne grozljivka. In se mi zdi da so srhljivke nekak boljše.
Samo konec pri The Others je pa res za dol past,ne?:D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
- Kraj: okolica ljubljane
- Kontakt:
purple_rain napisal/-a:Bulma napisal/-a:Samo konec pri The Others je pa res za dol past,ne?:D
Ej, jz sem blawtf se je lihkar zgodil?
Ampak dober razplet, vsekakor!
the others je men že od kar sem ga vidla v kinu najboljši film. sem jih od takrat vidla že velik, sam še nobeden ni presegu tega.
A moment on your lips, forever on your hips!
purple_rain napisal/-a:Bulma napisal/-a:Samo konec pri The Others je pa res za dol past,ne?:D
Ej, jz sem blawtf se je lihkar zgodil?
Ampak dober razplet, vsekakor!
Jaz sem tudi tak reagirala

Is sex dirty? Only if it’s done right.
purple_rain napisal/-a:Jz ne maram tistih ogabnih, preveč krvavih (moj stric temu pravi "bruhič").
Jaz tud ne maram raznih Freddy-jev in Jason-ov z motorko v roki, al pa počasnih zombijev

Sem pa v zadnjem času gledala:
Cry Wolf. . . Človek misli, da je grozljivka, srhljivka . . . na koncu pa pogruntaš, da je cela zgodba en sam nateg. V glavnem, napeto do konca in zeloooo nepričakovan razplet.

CRY WOLF [Krvava igra]
V novem najstniškem trilerju Krvava_igra se osem nič hudega slutečih srednješolcev zabava z igro laži. Kmalu zatem se soočijo z zločinom in spoznajo, da nihče ne verjame lažnivcu... niti takrat, ko dejansko govori resnico.
Pulse [Utrip groze].
Hitri prenosi podatkov, širokopasovna, brezžična omrežja - to je svet današnjih komunikacij. Po zraku potuje ogromno informacij. Z raziskovanjem teh frekvenc pa odkrivamo tudi nam neznane svetove. Bojimo se samo tistega, kar zaznamo z dotikom, sluhom, vidom ali okusom. Kaj pa, če so naše brezžične tehnologije navezale stik z novim svetom? Kaj, če se s prižigom prenosnega telefona ali s prijavo v sistem elektronske pošte izpostavimo grozovitim silam? Kaj, če je vsak stik okužba? Kristen Bell (Veronica Mars, Fan Boys), Christina Milian (Ljubezen je zastonj, Bodi kul) in Ian Somerhalder (Skrivnostni otok) igrajo v srhljivki UTRIP GROZE.
Več ---> Utrip groze
Dobra grozljivka, cel čas napeta. Konec mal znanstvenofantastičen, ampak ok . . . sprejemljivo.
Turistas
Skupina radoživih mladeničev in postavnih mladenk se prvič odpravi na počitnice izven ZDA, njihov cilj pa je vroča Brazilija. Po nesreči njihovega avtobusa se prijatelji naselijo na osamljeni plaži in v bližnjem klubu preživijo dolgo in nepozabno noč, polno alkohola in zabave. A že naslednje jutro z grozo ugotovijo, da je ta paradiž pravzaprav bolj podoben peklu, saj imajo njihovi gostitelji zelo krute in krvave načrte.
TURISTAS sem si pogledala v nedeljo. Je napet, srhljiv, ampak dosti podoben že gledanemu Hostlu.
Kdor ima rad zvrst, naj si ga kar pogleda :smt001 .

Fear Dot Com, zelo fajna je.

SILENT HILL

Rose je pripravljena storiti vse, da bi našla zdravilo za nenavadno bolezen svoje hčerke Sharon. Zdravniki edino rešitev vidijo v psihiatrični bolnišnici, zato se Rose s hčerko zateče v Silent Hill, mesto, ki ga Sharon vseskozi omenja med spanjem. Kljub nasprotovanju njenega moža Cristopherja je Rose prepričana, da bo v skrivnostnem mestu našla odgovor. Ko se z avtom približujeta mestu, se na cesti pojavi skrivnostna podoba, ki Rose prisili v nesrečo. Sharon izgine. Skupaj z odločnim policistom iz bližnjega mesta se obupana mati odpravi v mesto iskat svojega otroka. Tam naleti na nenavadno gosto meglo, čudaška, preganjana bitja in Temo. Med iskanjem spoznava zgodovino mesta Silent Hilla - njegovo puritansko zgodovino, polno nasilja, ter izvor njegovega prekletstva. Njena hčerka je le del veliko večje, bolj zastrašujoče usode.