Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

jagodka85 napisal/-a:
PlayLejdi napisal/-a:kako preboleti nekoga, s katerim ne moreta biti skup..pa se vendarle v vsem popolnoma ujameta, pa veš da nikoli nebo tvoj.

It čimdalj od njega? Prekint vse stike, vsaj za tolk časa, dokler en druzga ne prebolita. Ker če pač vesta, da ne bo iz vsega skupej nč, je pomoje brezveze vztrajat. Ker se ne splača, samo oba trpita.

saj to je edina rešitev....ko pa je tako težko oditi...ker je preveč lepo z njim. pa da si nevem kolkokrat rečem in se zavedam, da nikamor ne pelje, pa da je samo ena rešitev, da odideva stran en od drugega, me vedno nazaj potegne.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja, sej vem, sm sama v bistvu v podobni situaciji in mi je velik lažje drugim pametovat, kaj nj nardijo, sama pa tega nasveta pač ne upoštevam.
vem, da je težko to nardit :( probej, enkrat bo že ratal, al pa se tolk skregejta, da ne bosta mela druge možnosti, kot pa it narazn, čeprou je to bedasto. jao, kr neki bluzim no :oops:
hočem povedat sam to, da te totalno razumem - na srečo al pa na žalost.
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

jagodka85 napisal/-a:ja, sej vem, sm sama v bistvu v podobni situaciji in mi je velik lažje drugim pametovat, kaj nj nardijo, sama pa tega nasveta pač ne upoštevam.
vem, da je težko to nardit :( probej, enkrat bo že ratal, al pa se tolk skregejta, da ne bosta mela druge možnosti, kot pa it narazn, čeprou je to bedasto. jao, kr neki bluzim no :oops:

no vsaj nekdo. ker mi je ful nadležno, ko mi vsi sam govorijo, da naj odidem, zakaj sploh silim v to...blabla...saj jaz to vse vem, in vem da to nikamor ne pelje...ampak ne morem kaj, ko so čustva tako močna, da me tisti lepi trenutki z njim potegnejo nazaj, pa čeprav potem spet trpim, ko ga ni. ni lahko samo tako oditi stran. prešibka sem da bi sama končala to... ker vem, če bom rekla da je konec....me bo spet vleklo nazaj, če bo on še naprej hotel. glede tega pa nisem očitno ravno odločna..na žalost.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

kot bi brala svoje besede. žou mi je, ker obstaja več takih ljudi :(
am, če smem prašat, kaj pa je razlog, da ne morata bit skupej?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

PlayLejdi napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:ja, sej vem, sm sama v bistvu v podobni situaciji in mi je velik lažje drugim pametovat, kaj nj nardijo, sama pa tega nasveta pač ne upoštevam.

no vsaj nekdo. ker mi je ful nadležno, ko mi vsi sam govorijo, da naj odidem, zakaj sploh silim v to...blabla...saj jaz to vse vem, in vem da to nikamor ne pelje...ampak ne morem kaj, ko so čustva tako močna, da me tisti lepi trenutki z njim potegnejo nazaj, pa čeprav potem spet trpim, ko ga ni. ni lahko samo tako oditi stran. prešibka sem da bi sama končala to... ker vem, če bom rekla da je konec....me bo spet vleklo nazaj, če bo on še naprej hotel. glede tega pa nisem očitno ravno odločna..na žalost.

Mogoče še ni čas, da greš...jaz sm bla enaka in delno sem še zdj, ampak enkrat mi je kliknlo in sm šla..ker drgač mislm da bi se mi utrgal..ampak je pa trajal zlo dolg, pa mi je veliko ljudi rekl da nej grem pa da nej neham pa tko naprej. No, ampak sj tud zdj se ni v redu..najbrz bo cist v redu k me bo začaru al pa zmedu nekdo drug.
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: heaven****

Neprebrana objava Napisal/-a obupana »

ojla!!!

glej pred enim tednom, sem jaz dobiala tuki nasvete, tudi od jagodke85. in verjemi mi ona ma zihr prow!!!meni mi je fulll pomagala pa vse ostale tud, tko d ti bom zdej jst tebi dala nasvet, takšnega, k sm bla tud jst deležna!
prej k konc nardiš, bolše je, še posebi če veš, da skuoi nemoresta bit!!!naredi to, ker s tem trpiš ti in trpi on, veš pa, da skupne prihodosti ni!!!sem bla tud jst v podobni situaciji, fulll zakompliciani, sam ravno dns e en tedn od kadr sva stike pretrgala. na začetku se mi je svet podrl, je blo fulll kriza tiste prve dni, sej ne rečem da zdej ni, ampak pol vidš, d gre življenje naprej tko al drugači....

naredi konc, k tko ne gre nikamor in mislm d ti tu sama najbolj veš!!

drim pesti zate!!!*** :bussi:
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

PlayLejdi napisal/-a:kako preboleti nekoga, s katerim ne moreta biti skup..pa se vendarle v vsem popolnoma ujameta, pa veš da nikoli nebo tvoj.

Stran od njega..Čimprej tem bolje!Čimprej greš,prej boš prebolela,kot pa da sama sebe mučiš.Sama najbolj veš kaj je v ozadju in zakaj ne moreta biti skupaj.Pomisli malo na svojo prihodnost.Enkrat že moreta končati s tem kar imata,če že praviš da ne moreta biti skup...
Pogum punca in še danes prekini vse s tem.Gotovo imaš prijateljica ki te bodo podpirale in ti stale ob starni.Morda pa še kje akkšnega prijatelja ki ti lahko pomaga iz tega
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

^^ uf tale odgovor od tebe Corfu, je pa tud men pisa na kožo... in ja, res je... čimdlje stran...
My dreams are my reality...
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

res je smesno, generalno vsi vemo kaj in kako, potem pa se spet zastrikamo :( jaz ne morem vec.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja, govorimo drugim, kaj nej nardijo, pa dobr vemo, kk je to težko. tud jst bi kdaj kakšn svoj nasvet lahko upoštevala, ampak sm gluha za moje nasvete.
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

same here...se enkrat :cry: saj je bolje, ampak kaj ko me potlej spet butne - zdaj se mi zdi brezizhodno.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

BIBI21 napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:ja, govorimo drugim, kaj nej nardijo, pa dobr vemo, kk je to težko. tud jst bi kdaj kakšn svoj nasvet lahko upoštevala, ampak sm gluha za moje nasvete.

Točno tako kot si napisala Jagodka...
Vsakemu stojim ob strani, ko me le-ta potrebuje in mu znam svetovati ( vsaj tako pravijo ), ko pa sama rabim pomoč...pa v podobnih situacijah isti nasveti še daleč ne pridejo zame prav.
Takrat rajši sama poiščem oporo in tolažbo pri kakšni prijateljici in enmu zlo dobremu kolegu, ki mi izredno velik pomen.

tud jaz sem taka...vsem vem vse povedat, ko pa se gre zame, pa sem nema pa gluha.

saj sama vem, da je to edina rešitev, narediti konec pa oditi....ko pa me potem spet "vtrgne", pa se vrnem...ker je ful prijazen, res tipi topi...se ujemava, in mi je ful fajn...zaradi tistih majhnih skupnih trenutkov ne morem oditi. ker sem takrat res srečna...vendar pa potlej spet trpim...
morala bi nekje dobiti moč, pa oditi...vendar sem prešibka.
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

PlayLejdi napisal/-a:saj sama vem, da je to edina rešitev, narediti konec pa oditi....ko pa me potem spet "vtrgne", pa se vrnem...ker je ful prijazen, res tipi topi...se ujemava, in mi je ful fajn...zaradi tistih majhnih skupnih trenutkov ne morem oditi. ker sem takrat res srečna...vendar pa potlej spet trpim...
morala bi nekje dobiti moč, pa oditi...vendar sem prešibka.

ja, pr men je tut nekak tak. s tem, da sma najboljša prijatelja. pa smo spet pri teh prijateljstvih. ah :?

kaj mu naj rečem? daj mi pol leta, da te prebolim, pa se lahko spet dobiva na pijači? nimam blage veze, kaj nardit. skregat se ne znava oziroma nama v tem dobrem letu odkar sva se spoznala, to še ni uspelo. naj kar prekinem vse stike?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
*nikkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *nikkica* »

pomoje ga ne moreš pozabiti če si z njim ohranila stike. dogovorita se da se nekaj časa ne bosta videla ali govorila. ne potrebuješ nove zveze ampak prijatelje. pojdi v petek z njimi na zabavo, sprosti se in se smej s prijatelji da boš vsaj za nekaj časa pozabila nanj in boš spoznala da se še vedno znaš zabavati
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: heaven****

Neprebrana objava Napisal/-a obupana »

nastasia napisal/-a:res je smesno, generalno vsi vemo kaj in kako, potem pa se spet zastrikamo :( jaz ne morem vec.

seveda lahko!!!moraš it naprej in to z glavo pokonci!!nasmeh na ustah in pojdi naprej, pusti da preteklost ostane za tabo skratka pozabi jo!!!
težko je ampak še težje je če sama tega neboš hotela!!!

pojdi naprej in pozabi...!!vso srečo!!! :wink:
Zaklenjeno