Rečte kar hočete, ampak Mirko, poglavar družine Strojan si vsekakor zasluži svojo temo med Cosmotovimi zvezdami. Kar poglejte si njegov vzpon...bil je navaden smrtnik, zdaj pa brez težav postavlja pogoje celo naši vladi. Zvezda enodnevnica? Mislite, da bi Mirko moral pisati blog? Posneti kakšen CD?
Kaj si mislite o edinem pravem poglavarju v Sloveniji?
zdele sem se pa prov nasmejala Ja tko k prav Jelinčič, da cigani pa lahk delajo kaaarr želijo, noben jim nič ne more, nas navadne smrtnike pa zarad ene navadne kazni malo manj kot v zapor dajo.
Mogoče bo tale tema zaklenjena, ker mislim da se o romih govori pri politiki Zaradi mene pa lahko tudi ostane.
Politika in zvezdništvo si gresta z roko v roki. Tanka je linija, ki ju loči
Jaz mislim resno, če bi bil Mirko pameten (no saj zgleda kot da je kar prebrisan) bi svojo "slavo" lepo vnovčil in brez težav vstopil na estradno sceno Poleg vsega (tukaj vklapljam politiko) bi pa to še blagodejno vplivalo na harmonične odnose med romi ter ostalim prebivalstvom.
Jst sm enkrat prebrala, da bi se zelo rad udeležil kandidature za predsednika. Potem pa so izvedli anketo o tem kdo bi za njega glasoval, in je dobil 25% glasov
Sramota je da ena romarska družina postavlja pogoje...čeprav nimajo nič so tako lepo rečeno presrani
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ok, LOL, Mirko Strojan med Cosmo zvezdami Ne maram Strojanov! Pa al je to Mirko alpa Micka (al pac kak je zeni ime) al pa je to njunih 10 otrok Na vlak pa nazaj poslat, od kot so prisli!
ONI bojo zdaj pravli kje bojo in nebojo ziveli?! In da ta hisa pa res ni za njih... Daj, leti Mirko v Bosno! LETI!
ce bi slovenska vlada mal vedla kako se dela ne bi blo frke, tko pa usi eden drugemu pod noge polena mecejo in se obmetavajo s skrajno primitivnimi (kar je mogoc za cigana normaln, za jelincica in ostale pa...no ja..)
js dam strojanovim cist prou da prcajo tele nase reveze tmle u lublani