Moški parfum
Men so tut moški parfumi waaaaa (še bl najbrš zato, k mi redkoker ženski diši) in sm se sposobna prlimat na tipa sam zato k nenormalno diši
(za tist trenutk, ne dougoročno) ...
Sm pa opazla, da me bl k sami parfumi prvlačjo tisti trenutki, k pride izpod tuša, vs svež, z mokrimi lasmi in dišeč po kšnem moškem (učas tut mojem, odvisno kje sva) gelu za tuširanje, pa se stisne h men
Takt sm čist u rošcah.
Trenutno pa parfume voham sam u drogerijah
Ja, pa to, k ga ni več ob men, pa še zmer pojsla/kauč/moje cunce dišijo po njem ... iiiii

Sm pa opazla, da me bl k sami parfumi prvlačjo tisti trenutki, k pride izpod tuša, vs svež, z mokrimi lasmi in dišeč po kšnem moškem (učas tut mojem, odvisno kje sva) gelu za tuširanje, pa se stisne h men

Trenutno pa parfume voham sam u drogerijah

Ja, pa to, k ga ni več ob men, pa še zmer pojsla/kauč/moje cunce dišijo po njem ... iiiii

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
še zmeraj hugo boss silver...čisto najboljše diši..
Zadnjič spremenil astra_mb, dne 07. Maj. 2007 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
- Sramežljivka
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
Jst sm pa zadnjič ovohavala od Beckhama parfume...sm bla čist pozitivno presenečena...ful moški vonji, taki seksi, zapeljivi...Bi pričakovala, da bojo bol metrosekusalni glede na Beckhama...so pa dokaj prefinjeni, taki klasično moški.