1.men se tale filipinec ne zdi nič posebnega, sploh v faco mi niti slučajno ni cute, ampak tako kot je ena že rekla...vsake oči majo svojga malarja
2.big brother je zrežiran tako kot bar...pokažejo tisto kar želijo! očitno jim je v oči padla suzana in se jo hočejo po hitrem znebiti. tisti, ki imaste kartico lahko vidite, da je veliko pogovorov takih, kjer se ona sploh ne meče v ospredje in kjer imajo glavno besedo čisto drugi, ampak bb pač pokaže kar šefom pač zapaše...sej so enako delali tut pri baru1 in baru2: prvič so prikazali andreja kot največjo žrtev tega sveta, drugič pa so v zadnjem tednu na vsak način hoteli očrnit emila zao da bi bila bitka do konca zanimiva in da bi oni čim več zaslužli z glasovanjem
3.v kateri državi tretjega sveta pa je sonja že bila??? kolikor jst vem je omenjala samo jamajko, ta pa res ni država tretjega sveta! če je pa ona videla na tvju posnetke iz dejanskih območjih tretjega sveta, pa ni doživela nič več, kot vsak drugi slovenec
4.a to da ona razmetava s hrano po pojstli pa ni afnanje s hrano? marsikateri afriški otrok bi bil s to njeno hrano sit cel teden!
5.dean 444: praviš, da kako suzana grdo govori o perotu...kaj si pa ti izjavil o njej? a to je pa lepo?
6.me zanima s čim bi se vi ukvarjali, če bi bili zaprti v eno takole hišo...sej prve tri dni še paše poležavanje, potem se pa tega "prenaješ" in si kaj kmalu siten in nestrpen ker nimaš kaj za počet....in če so se oni osredotočili na hrano, se pač s tem ukvarjajo 24/7...ne vem zakaj se toliko razburja folk zaradi tega. sicer pa se dejansko tako in tako ne ukvarjajo s tem na tak način kot je prikazano v oddaji..kot sem že rekla: vse skupaj je delo teama ljudi, ki je za kamero, tisti pred kamero so samo statisti
to je vse kar sem imela za povedat