WTF (W - why) mamo kozorogi/nje najslabši horoskop od vseh?? ...pa nej bo to dnevni, tedenski, mesečni, letni......še najhujši so splošni!!!!! ....edina stwar k nam gre je poklic......kle smo baje najbolši.....pa tud keš nam baje pol tud kr iz oblakow leti (sam men zdej zihr ne bo k se hvalm).......smo najhujši PESIMISTI...lol......sej k člowk bere tak horoskop res ne more bit glih optimist.....k boste slabe vole kr tko mal za foro preberte naš horoskop.......boste vidl da niste največji mučenik na svet......
looool.. me je nasmejalo.. js sm devica in čist drži.. sej ne tečem prec zamenat rjuh pa to.. sam usen smeh
moj je lev.. in tud za njega kr drži... hehehehehe.. ga vidm kok je zadovoln k ve da je odličn
od mojga čist drži-dvojček. po sexu je tv glavni komu pa še paše stiskanje :x
zame pa niso zadel-kozorog, js bi se pa sam stiskala pa objemala pa crklala ne pa vizitke talala :?
Midva sva pa oba v znamenju bika - in res, jaz se mogoče (sploh zvečer) malce nazaj držim glede hrane, mojemu pa moram skoraj vedno narediti kakšen sendvič, včasih se oblečeva in skočiva po pico... Ja, no - drži kot pribito.