pozdravljeni,mene pa tanima kako gledate na rune in njihovo energetsko kombinacijo simbolov?
Verjamete,da skrivnost in moc ki so povezani z runami..............
in zanima me ce veste kje se da dobiti runske plosčice,,nekjer sm prebrala pa se nespomnim kje???????????''
hvala
Jaz mam rune doma... Včasih sem jih veliko spraševala za nasvete, ampak potem sem se tako razvadila, da še v trgovino nisem šla, ne da bi mučila moje uboge rune Tako da so zdaj v predalu za občasna vprašanja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
tjaska napisal/-a:Jaz mam rune doma... Včasih sem jih veliko spraševala za nasvete, ampak potem sem se tako razvadila, da še v trgovino nisem šla, ne da bi mučila moje uboge rune Tako da so zdaj v predalu za občasna vprašanja...
he he, no, pol pa sma na istem nic vec mucenja...pospravljene so na varnem nekje v moji sobi uporabljala sem pa tudi runsko pisavo...
samo malo...res ne verjamem v te frikaste fore...ampak k sm nosla runo za ljubezn in jo prosila za pomoč, so se mi dogodile 3 popolnoma neverjetne ljubezenske izkušnje. tko da od takrat naprej vanje verjamem. lahko pa da so mi samo dvignile samozavest....a je blo preveč nenavadno.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
iona napisal/-a:pozdravljeni,mene pa tanima kako gledate na rune in njihovo energetsko kombinacijo simbolov? Verjamete,da skrivnost in moc ki so povezani z runami.............. in zanima me ce veste kje se da dobiti runske plosčice,,nekjer sm prebrala pa se nespomnim kje???????????'' hvala
energetsko kombinacijo simbolov?
heh ... posrečen izbor besednega izbora
rune si lahko narediš tud sama ... z žilico dobre volje in ščepcem kreativosti
Drugače pa priporočam knjigo
Raplh Blum: knjiga o runama ... kjer so razloženi vsi znaki in predstavljeni načini 'uporabe'.