teb pa tud nebi škodlo

*_nincy_* napisal/-a::respekt: Frenki
Izjava da so posledično kadilci boljše stranke v lokalih, ker se jim izsuši grlo in posledično veliko več spije kot nekadilecTole bom jest kopirala v izjavo tedna....
![]()
Ali ti mogoče delaš na statističnem uradu RS????
No če, bi te lepo prosila, da ne trosiš bedarij...
1. kajenje pobrtetnikov (13-17let) dobijo mesečno kaj jaz vem 30€ žepnine in oni niso niti malo plus za gostince pije deci deci (voda&sok), pa če je takoj 3 ure v gostilni (dobro vem kako je z njimi,ker imamo v družini gostilno in lahko iz lastnih izkušenj povem)
2. življenje študentov tudi ni tako bogato (naša predraga Ljubljana ima kar mastne cene kar se tiče pijač,kav in vsega tega, tako da si malo kdo privošči da v lokalu popije vsak dan za 5€ pijače). Če se to naredi na svete cajte še ne pomeni da je gostilna v bajnem plusu zaradi kadilcev.
3. kar se pa tiče starih fotrov je pa ali bi kadil ali ne spil točn toliko pijač kot si bi sam zamislil tukaj ni nobenih omejitev kadilec ne kadilec!
Če si pa ti ena tistih, ki si lahko v lokalu privošči vsak dan par pijač v lokalu-hvala bogu in te spoštuje če si ta denar prislužiš sama.
Izjeme potrjujo pravila.
Zgol in izključno moje mnenje in moje izkušnje!
*purple* napisal/-a:moraš samo zumret pa čist nč druzga....
in jst teb predlagam da nehaš morit...
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jst predlagam, da nehate kadit![]()
![]()
prej ko slej boste morali. če že ne prej takrat, ko boste imeli otroke.
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ja, mislm, da se bo zunaj lahko kadilo.
ampak res ne vem, zakaj ste eni kadilci tok omejeni, da ne vidte, kok sebični in agresivni ste s tem vašim kajenjem v lokalih.
ne, res ne bom nikol razumela kadilcev. HVALA BOGU!!!
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jst predlagam, da nehate kadit![]()
![]()
*cukrček* napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jst predlagam, da nehate kadit![]()
![]()
kej tak neumnega še pa ne! že res da ni zdravo za otroke sam kje pa piše da morš takrat nehat kadit?! pa če kadiš že nwm 10 let pol boš pa zarad otrok nehal? oprosti sam je res neumno.
sploh pa al bo zakon al pa ne...sploh nwm zaka se obremenjujete...sej je zakon o prepovedi prodaje alkohola mladoletnim pa tega skor nikjer ne upoštevajo (vsaj v celu ne, za lj pa wem da je bolj strogo), zaka bi pol upoštevali nov zakon?
pa nimam pojma zaka ste tolk proti kajenju? kot da vas ogoroža sam cigaretni dim, kaj pa izpušni plini, odplake v reke...a to vas pa ne more ubit, to pa ni pomembno? zarad tega se pa nihče ne pritožuje?
js sm kadilka pa me zakon ne moti, sam me pa motjo vaši komentarji k mislte da zarad zakona ne boste več ogroženi! optimisti