Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kusevalka »

Jah, po mojem mnenju pa si moaki zelijo samo neobvezujoce zveze, ki jih po svoje zelo sproscajo. Seveda kaj pa je njim lepsega kot zveza z dekletom s katerim lahko prakticno manipulirajo, pa tudi dvomim, da bi jih 15-letnice lahko nadzorovale...

Lahko pocnejo kar se jim zljubi skorajda.

Pa se lahko se igrajo z dekletovimi custvi (saj veste kako so mlada dekleta zasanjana, da bo priasel princ na belem konju)

...

seveda pa niso vsi taki, ...

Lp,

in lupcke za use
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

zadnjič je nama s s frendico en starc najedov (pa je bbil pomoje nad 50 let) kao da bi ble dobre ena da bi bila dobra plesalka druga pa manekenka... pa blagor nama da sva mladi pa lepi. pa da on pišepesmi pa to in da piše tudi pesmi on tini(narobe je razumel ime frendice).in on naprej dela kar je delal preden sva ga ''zmotili''pa se zadereva: pedooo o pedooo a bi naju še sliku rd al kaj???
(to je bilo pred šolo in to je bil ''učitelj'' ki ima tiste ki delajo kasneje srednjo šolo se mi zdi. tako da imajo samo pouk v naši zgradbi. in to je slišala še naša svetovalna delovka (verjetno ker je ravno šla mimo)).
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Dior »

zato ker jim povej par sladkih besed pa hitro nasedejo - ne vse in zato ker so navadno nedolzne in po moje ne rabijo skrbet za kaksne bolezni. tak sem jaz cula ze vec komentarjev. se mi pa zdi bolano ce dosti starejsi tipi iz takih razlogov zapeljujejo punce podobne starosti
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

joj grozno...

js tut enga poznam ko skos pada na 16 letnce... on je vedno starejši... (25) starost punce pa ostaja... zdej bo počasi se začel na fazanke metat... puncam pa itak paše... waw en starejši se za mene zanima, zdej sem pa neki posebnega... :roll:
LOVE hurts
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala.Neja »

..aNia*. napisal/-a:ja joj nooo...vse ste bile enkat stare 15 let :? pa dobr veste kk to je...pa dvomm d so res vse naivne - kr pustijo se ja..ahaa. Me zanima kolk od vas je izgubil nedovžnost pr 15-ih, ko ste ble še naivne mladenke...ja lol noo :)

Dostkrat se kšna kt je starej obnaša velik bolj naivno kkr pa petnajstletnica. Tole men deluje res kot en sterotip sm pustmo to. Vsak ma svoje mnenje! :P

Se strinjam. Sicer ima vsak svoje mnenje, ampak jaz mislim, da je v bistvu (vsaj med puncami, ki jih poznam) ravno nasprotno. Moje kolegice pravijo, da jih nad 20 let ne zanimajo (stare smo 17), nekatere celo gledajo za leto mlajšimi, jaz pa takole pravim: leta naj ne bi bile ovira, razen če je res preveč, npr. kot en par, ki ga poznam, ko je ženska stara 25, njen fant pa 45. Ne zagovarjam ne enih ne drugih, ker sta za zvezo ali pa samo "igranje" kriva dva, ne samo eden. Če se najdejo vmes kakšni resni, pa se ujemata, zakaj pa ne? Še vedno bolje to, kot pa ko ženske napalijo na poročenega. Just my opinion.
The fashion is my passion.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Jaz ko sem bila stara 15 so mi bili dobri tipi stari nad 20. Problem je nastal ker pa jaz nisem bila njim :D Tako, da res ne razumem takih, ki bi pri več kot 20ih padali na otroke.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Aditia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aditia »

Ojej..

Potem se morm pa jst mal zamislit nad sabo al kako?
Jst mam 22 let, moj tip pa 31. Pa nikol ne razmišlam o tem, kok sva razlike v letih,ko sn se zaljubila nisn vedla kolk je star niti... skupi sva že dve leti, pa ...živiva skupej.... super mi je.

Paše mi. :)
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

classy napisal/-a:Ja res zlo zlo zlo dobra kolegica, da je z njenim tipom, ker se ji on 'maščuje' :?

Ja, sej je rekla da ji je na bed... sam se je ful navezala nanj.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Takšni fantje sploh niso izjema...tudi jaz poznam enega ki je star 22 pa ima same 15, 16 letnice. Problem je najbrž v tem da je ful nesamozavesten in ne upa pristopit do punc svoje generacije. Tem 15-letnicam pa se zdi fancy da imajo tipa, ki ima avto, službo, stanovanje itd. Potem pa so z njim par mesecev in grejo dalje, ker pač niso za neke resne zveze.
Ko sem bila jaz mlajša (15, 16) smo s kolegicami ful padale na starejšega brata od ene prijateljice in njegovo družbo (takrat so bili stari nekje 20-22), ampak se oni seveda niso zmenili za nas :lol: Ko so se zvečer odpravljali ven smo me že skoraj morale biti doma...itak nas niso jemali resno. Mi je pa začel lani eden od te družbe zunaj nekaj govorit, no, tokrat pa jaz njega nisem več jemala resno :D
Mislim da če je med fantom in punco neka razlika v letih to ni nič slabega, če gre za neko resno in normalno zvezo, če pa tip kategorično išče samo 15-letnice ker pač drugih ne more dobiti, pa je z njim nekaj narobe.
Houd de wereld tegen
luchka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a luchka »

Fantje pac majo raje 14, 15-letnice, ker so bolj sladke pa se znajo fake pogovarjat pa vse nasedejo, no pa tut vse nardijo ko jim recejo kako sladko besedo:). Tut jst sm mela pr 15-ih tipa kako leto, pa sm se fulll odraslo pocutla, sam zdej ko se spomnem mi je fulll smesno. Pac ne znajo se tolk zase postavt pa so skozz zuni. To je to. One si pac mislijo kk so odrasle pa oh in sploh. No, niso vse take, sam vecina pa.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

ANGELgirl napisal/-a:Jaz ko sem bila stara 15 so mi bili dobri tipi stari nad 20. Problem je nastal ker pa jaz nisem bila njim :D
Hehe, enako je blo pri men. :D
nezaupljiva_strahopetnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nezaupljiva_strahopetnica »

Tle je jasno, da so punce naivne, ampak tle je po moje treba opozorit predvsem nato, kar ne prepoveduje le morala odraslemu, ampak tudi zakon! ta prepoveduje odraslemu izkoristiti to prednost! Uboge petnajstletnice, ravno na meji legalnega. ccc... :?

Raje bi zvišali mejo za leto ali dve (v teh letih se le hitreje spreminjaš, seveda pa ni garancije) in osveščali kot da uvajajo hore legalis!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

sama se žal znajdem v opisu.. samo, da sem jaz bila 16 in on 20. js črviček komaj v drugem letniku srednje, on pa že na faxu.. takrat se mi je zdelo wuu.. 20letnik se zanima zame. sedaj se pa vprašam kje sm mela glavo :oops: :lol: čeprav je blo vse skup bolj v easy varianta, taka zlo nedolžna aferca, seveda mojim tedanjim letom primerno :P tak, da tale 20letnik ni mel veliko od tega :D
nezaupljiva_strahopetnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nezaupljiva_strahopetnica »

anoyel, aplaudiram! :)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

no en moj frend je pojasnil, zakaj ima rajši 15 letnice. zato ker se takrat še vse razvija, je še punca kao dost naivna. u glavnm res nerazumljivo, ampk dejstvo je pri njemu, ko punca dovolj odraste ga ne zanima več in takoj menja na mlajšo. men se drugač tako početje zdi skrajno otročje
Odgovori