Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
jst sm stara 15 pa mi je tko do ene 23 ql....kei starejšga pa no go...enkrat sm šla z enim vn k je zgledu ful mlad tko ene 20 pa greva vn (on je vedu da jih mam 15) pa se neki pogovarjava pa tko reče sei ti maš eno teto ane... pa jst ja kko pa veš..pa on sei sva bla skor sošolca jst sm sam 3 leta mlajši...in sm zvedla da je str 28 let..... 

g00fy_qa napisal/-a:*Kitten* napisal/-a:Jzt poznam eno, k je stara 16 pa "serje" z enmu, k je str 27 let in je zaročen. Najhuje je pa, k se je ona zaljubila vanj, on pa že načrtuje otroka. Dons je tak cajt, da ponavadi starejši moški gledajo za neizkušenimi najstnicami, k vejo d jim nč ne morjo. Ok, sej usaka stvar okusa kko p kej, sam niso usi tipi taki
Heh, tudi 16letnica lahko naredi veliko škode temu tipčku. Samo da zanjo izve njegova bodoča žena....Sicer pa mi ni jasno kako lahko načrtuje otroka in ima hkrati avanturo s tako mlado punco?? Messed up...
Nwm, baje jo je prvič imel samo za maščevanje bodoči ženi, k je sumu da ga je varala

MilkyWay napisal/-a:Mašaaa napisal/-a:js sm bla 16
on 39
skup sva bla pa 4 leta
faaaakin garant te je nauču useh prvin sexa in ljubezenskega življenja, k ti jih 20-letnik ne bi mogu dat?? kr neki
pa dobro no..ena ki si je upala priznat pa je že vse narobe

jst mMašo poznam, sicer ne ful osebno, ampak vem za to zvezo, zvedla pa preko ljudi..in noben kukr sm jst slišala se ni zgražal nad tem..vsak je pač poskušal stvarrazumet tako kot je..če se imata rada, kar je seveda možno, potem je pač ljudem kul če sta skupej....
sicer ne vem velik, ubistvu skorej nič o očetovski ljubezno pri njej doma, vem pa da sem jih dostkrat vidla familijarno pohajat po svetu in niso zgledali čist nč taki da komu v tisti držini primanjkuje ljubezni...

ne prehitro sodit človeka e ga ne poznate in če ne veste o njemu nič razen nekega skopega podatka....
*purple* napisal/-a:ne prehitro sodit človeka e ga ne poznate in če ne veste o njemu nič razen nekega skopega podatka....
pa to je res. običajno imajo tisti ljudje, ki ne poznajo človeka osebno, največ za čez njega povedat. tipična človeška lastnost. nimaš kaj

amital napisal/-a:včera sem bla na kavi, pa opazujem kolega, starega 20 let kk se je smejal pa mahal bratovim sošolkam, 15 letenim..
je smešno za pogledat in vseeno jaz take takoj označim za pedofile

in zakaj raje pogledajo za 15letnicami? verjetno, ker so še vse "frišne" in polne pričakovanj kaj jih bo doletelo v ljubezni, želijo jo čimprej spoznat in zato hitro podležejo raznim komplimentom... se fantom ni potrebno tako zelo trudit. čeprav so kdaj tudi oni tisti, ki se lahko zelo opečejo

iluzija napisal/-a:je smešno za pogledat in vseeno jaz take takoj označim za pedofile- ampak samo v hecu. sicer imajo pa tudi 15letnice pravico spoznat kaj je ljubezen (mogoče), kaj je izkoriščanje (mogoče) in kaj je zlomljeno srce (mogoče). seveda pa to ni nujno. šola življenja pač... in vse smo bile stare 15let in smo rade pogledale za starejšimi
![]()
ja sej, on je bol tak da izkorišča vse okol sebe, na koncu pa vedno pusti za sabo broken heart. upam samo, da niso vse tako naivne..
v bistvu sploh ne opaziš da si naiven, šele čez par let se zavedaš kaj vse si verjel ko si "bil mlad".

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
ne vem jaz osebno nimam nič proti če je velika razlika v letih ... samo pač da sta vsaj oba stara nad 20 ... ne vem zakaj samo to mi zgleda bolj normalno kot pa ne vem 15 letnica pa kak 30 letnik ... ok mogoče 20 pa 45 bi že bolj šlo ...
.... drugače pa ... tipi izkoristijo punce ko so še mlade in naivne ... kasneje se pa itak ne pustijo .... oz. jih je mal težje obrnit ......
.... drugače pa ... tipi izkoristijo punce ko so še mlade in naivne ... kasneje se pa itak ne pustijo .... oz. jih je mal težje obrnit ......
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
ja joj nooo...vse ste bile enkat stare 15 let
pa dobr veste kk to je...pa dvomm d so res vse naivne - kr pustijo se ja..ahaa. Me zanima kolk od vas je izgubil nedovžnost pr 15-ih, ko ste ble še naivne mladenke...ja lol noo
Dostkrat se kšna kt je starej obnaša velik bolj naivno kkr pa petnajstletnica. Tole men deluje res kot en sterotip sm pustmo to. Vsak ma svoje mnenje!

Dostkrat se kšna kt je starej obnaša velik bolj naivno kkr pa petnajstletnica. Tole men deluje res kot en sterotip sm pustmo to. Vsak ma svoje mnenje!

Ko sem bila 14 letnica, mi niso bili všeč tisti pod 20. Zdaj, ko sem 16 letnica, mi niso všeč tisti, ki so nad 20 vključno s tistimi, ki so 20.
Ravno danes me je en, ki je nad 20, začel lepo gledati, se smejati in govoriti neumnosti.
Moja prva misel je bila: "prestar si zame kaj se greš??
" Druga pa, da komaj čakam da se poberem.
Izjema bi bila le, če bi mi bil res zelo všeč.

Ravno danes me je en, ki je nad 20, začel lepo gledati, se smejati in govoriti neumnosti.

Izjema bi bila le, če bi mi bil res zelo všeč.
-
- Sramežljivka
- Kraj: luna