zdaj se mi je prvič ponovilo po dveh letih, pa že prvi dan lulam kri in tudi ko nisem na wc-ju, me boli za popizdit
fant mi je šel po ursi čaj in brusnični sok, pa upam da bo kaj pomagalo..pa še nedelja je in grem lahko šele jutri k zdravnici.
pa da bo katastrofa popolna-za r.d. sem mu kupila karte za bakhantke, ki so danes v cankarju in očitno ne bova šla

grozn ej blo- pa sm pol slišala, da je to loh od preveč seksa (takrt sm se pa res naseksala
) sam to ni taprau razlog zdej

..začelo se je poleti na morju..premalo oblečena..vetr pihou..kopalke sušila na seb..k sm pršla z morja sm šla k zdravnici(nadomestni)..dubila primotren..blo za neki dni bolš..pol se je pa use skup zakompliceralo..ker mi ni dala pravih tablet..ker so ble prešibkle glede na to kako bakterijo sm imela..emm..dubila sm antibiotike nč ni prijelo..pol me je začelo bolet po celem trebuhu..boleu me je želodc,žolč,jetra,leva ledvica..mehur jajčniki itd...ma ni da ni..sm šla na preizkave u bolnico..so me mučl tm z raznoraznimi pregledi..od gastroskopije,kri jemal,urin..bakterija bla taka da je nihala..enkat je bla prsotna enkat ne..suml so na slepič..ker me je use tko bolel..nakonc pr cistoskopiji..so pa ugotovil da mam zjebano sluznico(stanjšano,pordelo) u mehurju,ker ni bla pravočasno pravilno zdravlena ..tko da se morm ful pazt,gledat kaj pijem(ne premrzlo,redkokdaj mehurčke..VELIK tekočine..k če ne pijem dost me boli)..ne vem učas se mi zazdi da so zdravniki največji bleferji..kr neki bi dal sam da so te frej..ker mi ni uzela niti urina da bi lahk presodila kaj rabm..
Tko da sm sam vodo dala, pa dubla primotrene, zdej pa upam, da se bo pozdravil. Drgač mam pa baje nekozajebano cisto, sam boli me pa nč (trkam) tko kt je tebe Damyanchyka, razn to, da me mehur skos mot, k se nikol ne sprazne do konca.