Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz sem jih včasih imela...pa sm si samo govorila počasi počasi počasi morm spustit sklopko...saj se boš navadila...
Moj največji greh je bil, da sm vedno speljevala z drugo :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ah no... da se malo pohvalim: danes sem naredila izpit za prvo pomoč! :D Zdaj se uradno začenja moj boj za tapravi vozniški izpit... :razz:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
SexyAngel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SexyAngel »

Evo eno vprašanje...Ena frendica mi je povedala, da so baje (ne vem točno kdaj) sprejeli nek "zakon", da je treba po dveh letih po opravljenem vozniškem izpitu it na "poskusno" vožnjo z inštuktorjem, da kao preverijo, če še vedno znaš vredu vozit. A je to res? Izpit sem naredila 11.11.2005 in mi takrat ni noben nič rekel o tem...vozniška mi velja do 11.11.2007, samo jaz sem mislila, da je to verjetno zato, ker nosim očala in bom mogla it ponovo na pregled.

Problem pri meni je predvsem to, da po opravljenem izpitu nisem nikoli več sedla za volan (ker pač sama nimam avta pa še odselila sem se od doma, tako da si ga ne morem niti od staršev izposodit), tako da bi bil en mejčkn problem se po dveh letih usest v avto in kr pelat. Sem mislila pač čez ene 2,3 leta, ko bom mogoče imela avto, da bi vzela ene par ur pri avto šoli, glih tok da bi spet dobila nazaj feeling, kako vozit. Ker glede na to, da sem že čisto izgubila občutek za vožnjo, se mi zdi kar malo nevarno it na cesto; bom še komu kej nardila.

Se kateri sanja, če ta "zakon" res velja oz. od kdaj velja? A če pokličem na Roško, mi bodo znali povedat, zakaj mi izpit velja "samo" 2 leti?
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

2 leti ti velja zato, kr si 2 leti voznik začetnik... tud pod opombami maš to napisan... ne morš met po 30ih letih vožnje še kr te opombe no :)

Kokr js vem samo greš po novo vozniško, ko ti staro poteče...
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

A je pri vseh avtošolah tko, da če pokličeš pa rečeš da ne moreš pridt na vožnjo, ti kr neki zaračunajo. :evil: Js ene 2x nisem mogla, ker je neki prišlo vmes, pa mi je reku, da naslednič ko bom poklicala da ne morem, bom mogla plačat 12 eurou. :eek: :roll: Pa ne rečem če bi poklicala eno uro prej da me ne bo... :?
Drugač sem pa čist obupala nad vožnjo. Vedno mi daje tak občutek, kot da nimam pojma. Vozim po omejitvah, pa še vedno teži da grem prehitro. Pa ko sem prvič parkirala, seveda nisem mela pojma ne občutka kok moram kam zavijat pa kok nazaj pa tko, pa je skor žiuce zgubu ko sem tretjič šla premal nazaj in prehitr začela zavijat.
Avto mi pa tut skos menja. Enkrat mam enga, drugič pa kr druzga. Zakaj? Ker se z "mojim" avtom dela glavno vožnjo. Wtf?
Pomoje bo treba zamenjat inštruktorja, al pa najboljš kr celo avtošolo. :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja tako je to...

Po eni strani je dobro da menjaš avte ker potem ni problema da bi vozila kdaj drug avto po drugi strani prav...
Ja drugače ni prav, da te čist skos neki kritizra :?

Kam hodiš to?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

AMD Zvezda

Ja men pa ni lih fajn da jih menjvam, zato ker en ma čist s*ukano sklopko pa menjalnik, pri tadrugu pa use čist fajn dela. In pol mi gre enkrat bolš kot drugič. :?

Mah... Sej bo. ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

najboljše je vozit sfukan avto. kajti če znaš vozit sfukan avto, boš znala tudi brezhibnega.
jaz sem vozil stoenko, ima dolg šalthebel (prestavna ročica) in ker sem bolj guliverske postave, sem imel probleme s prestavljanjem...
ko je bilo potrebno prestaviti iz tretje v drugo, sem moral desno nogo dati pod levo, da sem uspel prestaviti... :D

pa spomnim se, ko sem imel "avtocesto". no, takrat je bila pri nas le cesta rezervirana za motorna vozila (omejitev 100km/h). in sem rekel instruktorju, da se mi 100km/h na tako široki cesti zdi počasi ter če lahko pospešim. mi je dovolil... sem ga pritisnil do konca! :eek:

135km/h je kazal števec, avto je pa tresel, da sem mislil, da bo vsak čas razpadel... :D
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Jst mam dons ob šestih še dve uri vožnje,v ponedeljek pa glavno ob petih :oops:
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Tud jst prvič slišim za tole....Pa mam tud jst ocala,oziroma lece...pa mi ni noben nc reku,to zihr ni res.To vela mogoce za une k so nardil izpit s spremljevalcem al pa kej tazga :nixweiss:
Kar se pa tice ur- nism nikol odpovedala in ne vem kako je s tem.Se mi pa zdi nesmiselno,da ce poklices en dan prej,da te ne bo,da ti kr zaracuna :roll: Mene je on klicu 20 minut prej,da ne more in sm ga stekala,ce bi jst tko nardila bi tud prcakvala,da bi me pol steku.Ceprov tist je blo res nesramn mal,k me je tko skenslu,ampak ok.Smo nadoknadl naslednic.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Jst 32 + drustven
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ct?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

jap.

Torej, dons me pa ni mel moj instruktor,ampak njegova zena (tud instruktorca).Kokr sm bla presenecena,je blo ful dobr!Prov pasal je mal zamenjat cloveka,ker vsak vid s svojimi ocmi in se ene dve fori na novo sm zvedla.

V pondelk ob osmih zjutri grem se enkrat pelat,pol ob petih pa na izpit. Sicer tele zgodnje jutranje ure niso obvezne,ampak ker sva bla ze zmenjena,sm rekla,da nej kr ostane tko.Da me se prprav dobr in to bo to!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Danes priznam da sm bila v Ljubjani prava packa na cesti...

Kolona jaz pa ene 2x nism vedla da je na koncu pas samo za levo in sm šla skor celo kolkono prehitevat pol pa nazaj v kolono :oops:
Ampak so me takoj spustil sama ena mama se je kregala :P
Jah kaj čem...3x sm šla pa zanalašč nardit to...upam, da me ni kdo od forumašev vidu :oops:
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

haha, sj folk to skos dela :D usaj js vedno vidm take, največkrat na masarykovi :D pa busarji tut, da majo manj zamude.. :)
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Zaklenjeno